Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13908930 www.bgdnes.bg

Неделев: Единият отбор ми показа, че няма нужда от мен, а другият, че съм желан

"Лудогорец" представи официално последното си ново попълнение - Тодор Неделев, който пристига от "Ботев" (Пловдив). Българският национал позира с фланелка на "орлите", като в Разград той ще играе с номер 88. Фланелката му бе връчена от техническия директор на "Лудогорец" Козмин Моци.

"Тук е моментът да благодаря на "Лудогорец" за прекрасното отношение и професионализма. Видях, че имат желание да ме привлекат. Тук съм да помогна да станем шампиони и да изпитаме емоцията с големите мачове, в които тимът играе", бяха първите думи на българския национал на "Хювефарма Арена".

Реклама

"Поклон пред феновете на "Ботев". Подкрепата им през тези години беше невероятна и всичко, което съм правил там е било за тях“, каза той относно феновете на "канарчетата".

Неделев коментира и разликата между "Лудогорец" и "Ботев" по отношение на него: "Имаше два клуба – единият ми показа, че няма нужда от мен, а другият ми показа, че ме иска в редиците си. Всеки футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде в отбор, където е желан и уважаван.

Аз просто вътрешно почувствах, че бях нежелан. При оставащ договор от три месеца, не може никой от клуба да не ме потърси и да очакват в последния момент да се съглася на нов договор. Аз излязох с гордо вдигната глава и им казах каква е ситуацията, като се надявам те да ми повярват, защото аз никога не бих ги излъгал“, призна Неделев.

"3-4 пъти съм имал оферти от "Лудогорец". Клубът не се отказа от мен, въпреки тежкия инцидент. Те показаха подкрепата и уважението си към мен и аз го оценявам", разкри Неделев за интереса на "орлите".

Четете още

Неделев забрави за сълзите, дойде с широка усмивка при Десподов

Неделев забрави за сълзите, дойде с широка усмивка при Десподов

3 млн. лева за Неделев в Разград

3 млн. лева за Неделев в Разград

Босът на "Ботев": Загубих уважение към Тошко като човек

Босът на "Ботев": Загубих уважение към Тошко като човек

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама