Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13981737 www.bgdnes.bg

Психовойна гори между Ганчев и Домусчиев

Поредна серия от психовойната на най-високо равнище между собствениците на ЦСКА-София Гриша Ганчев и този на "Лудогорец" Кирил Домусчиев се поведе след 23-ия кръг на шампионата за кеф на сеирджиите. Всичко в името на победата, както биха казали военните, но в случая става въпрос за битката за титлата, която в последните 11 сезона все отива в Разград.

"Червените" от Борисовата градина победиха тези от Бистрица на местния стадион с 1:0, докато "орлите" у дома стигнаха до 3:2 срещу "Черно море" в гол в последната минута и дузпа за изравняването. Нарушението за наказателния удар бе оспорено дали е извършено в пеналта от треньора на "моряците" Илиан Илиев. Това даде повод на Ганчев да реагира в социалната мрежа инстаграм. Именно фрагмент от изказването на легендарния варненски халф в Разград, че "съдиите са сложени само да слугуват", сподели Ганчев в своя профил.

Реклама

Само седмица по-рано бизнесменът от с. Микре изказа недоволството си от съдийството на Драгомир Драганов при равенството с "Локомотив" (Пд), когато бе бесен, че за отбора му не е дадена чиста дузпа, а при гола на гостите имало засада.

От "Лудогорец", нито собственикът, нито някой от ръководството отвръща на удара. Домусчиев открито подкрепи ЦСКА 1948 при създаването му и нарече ЦСКА-София "измама" с адрес "Ловеч, Етрополе и т.н.".

Напрежението между двамата мастити бизнесмени не е от вчера, а от повече от петилетка. То не бяха "гелосани мастии", обвинения в престъпления и какво ли не. Преди години Домусчиев нападна Гриша Ганчев, като го обвини в престъпления и кражби. "Изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нрава - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! "Лудогорец" спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!", написа Домусчиев.

Гриша Ганчев не остана длъжен и отговори: "След толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той". Да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!"

Четете още

15 000 евро премия за титла в "Лудогорец"

15 000 евро премия за титла в "Лудогорец"

МВР: Има висок риск от нарушаване на обществения ред в Бистрица

МВР: Има висок риск от нарушаване на обществения ред в Бистрица

От "Армията": Крадат ни, чакаме бой

От "Армията": Крадат ни, чакаме бой

Страх от ексцесии в Бистрица, фенове на ЦСКА блокират пътя

Страх от ексцесии в Бистрица, фенове на ЦСКА блокират пътя

Реклама
Реклама
Реклама