Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13973758 www.bgdnes.bg

Наско Сираков: Втора Казанска афера не ми трябва

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков внесе яснота относно офертите, които клубът е получил за свои футболисти. Изпълнителният директор на "сините" Ивайло Ивков по-рано обяви, че са постъпили оферти за 6 милиона лева.

Преди броени дни Сираков отрече тази информация, а днес разкри, че офертата на Кордоба е била от руски клуб, който е собственост на човек, близък до Владимир Путин.

Реклама

"Стана интрига с трансферите на Кордоба и Краев. Проведох много сериозен разговор с Мъри. Прекалено много се спекулира на тази тема. Продажбата на тези играчи не стоеше на дневен ред. Да, имахме оферта за Кордоба за 2.5 милиона евро от руски клуб. Собственик на този клуб е човек, който е от близкия кръг на Путин. Нямахме гаранция, че ще си получим парите. Коментирахме въпроса с НАП и на тях им настръхнаха косите. Предупредиха ни, че рискуваме много. На мен втора Казанска афера не ми трябваше", заяви Сираков пред БНТ.

"Ние няма да тръгнем да продаваме на живот и смърт. Ако някой мисли така, жестоко бърка. От много време насам футболистите на Левски имат определена цена. Те имат стойност, което е важно. Те струват доста пари. Няма да кажа, че ще разпродаваме, защото през лятото ще вземем само 30% от реалната цена на футболист. Ще продадем само тогава, когато получим това, което смятаме, че даден играч струва", каза още мажоритарният собственик на столичния гранд.

Четете още

Наско Сираков обвини в лъжа Иво Ивков

Наско Сираков обвини в лъжа Иво Ивков

Легендата Добромир Жечев: Мъри и Наско трябва да продължат заедно

Легендата Добромир Жечев: Мъри и Наско трябва да продължат заедно

Два лагера клатят "Левски"

Два лагера клатят "Левски"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама