Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14174771 www.bgdnes.bg

Тити: Получих над 50 есемеса с обиди и заплахи от Любо Младежа. Подадох жалба в полицията

С шокиращи разкрития излезе Константин Папазов по повод войните в "Левски". Той показа съобщенията, с които е бил заплашван от Любомир Костадинов - Любо Младежа, като е получил над 50 обидни есемеса. Ето и цялото обръщение на Тити:

"На 14.03 гостувах в "Арена спорт" по БНТ. Два часа по-късно получих СМС от този, които иска да управлява "Левски", който гласеше: "Минетаджия гнусен долен!!!! Кура да му ядеш на мило!!! Педал мършав!!! Майка ти да еба грозна!!!!!"

Реклама

Този тормоз преживявам вече 2 години и 9 месеца. СМС-ите са повече от 50. Никой не се съмнява в техния "високо интелигентен и морален стил".

Търпях до момента, в който беше намесена моята покойна майка!

На другия ден отидох и подадох жалба. Не от страх, а защото вече повече от 30 г. държавата се управлява мутренски и рано или късно това трябва да спре.

Г-н Костадинов, дали моя живот е жалък или не показва отношението на хората към мен. С това, че ежедневно ме спират да разговарят и снимат с мен, да споделят радост или тревога, показва, че аз съм стигнал до сърцата им.

Професионалните ми успехи всеки ги знае и те най- малко биха могли да бъдат определени като" жалки", защото са част от моя живот.

Интересен е фактът, че въпреки трудностите на днешния ден на финала за купата на България дойдоха три пъти повече левскари от броя на членовете на твоето сдружение.

Накрая искам категорично да заявя, че не изпитвам никакъв страх от теб, защото рано или късно ще стигнеш до "мястото", за което си се запътил, но искам да отправя послание към нормалните хора, че в България най-накрая трябва да възтържествува нормалността във всички сфери на живота - политика, образование, спорт и т.н.

Всеки трябва да се изявява в сферите към, които се е определил.

Мутрите в престъпния свят, политиците в политиката, спортистите в спорта!

Имам още много неща да казвам, но засега толкова!", публикува Папазов в профила си във фейсбук.

Четете още

Бивш шеф на "Герена": Битката е за акциите на "Левски"

Бивш шеф на "Герена": Битката е за акциите на "Левски"

Тити Папазов дава 7600 баскетболни лева на НАП

Тити Папазов дава 7600 баскетболни лева на НАП

Тити плати на "Левски"

Тити плати на "Левски"

Феновете изгонили Тити Папазов

Феновете изгонили Тити Папазов

Реклама
Реклама
Реклама