Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14187002 www.bgdnes.bg

Станимир Стоилов: Взех решение, ще го кажа утре

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов-Мъри говори пред медиите преди столичното дерби с "Локомотив" в събота от 20,00 ч., но така и не даде яснота около бъдещето си на "Герена". След вчерашното скандало Общо събрание, Мъри още не е взел страна, а оставането му на стадион "Георги Аспарухов" е под сериозен въпрос.

"Футболистите трябва да мислят за утрешния мач. Техният ангажимент е да играят по най-добрия начин. Трябва да продължим поредицата от позитивни резултати. Още повече е столично дерби, което загубихме преди няколко месеца в "Надежда". Най-важната ни цел е мача с "Локомотив" (София), моята глава е доста дебела, мога да поема доста неща. В момента бъдещето ми е свързано с утрешния мач. Утре ще можете да получите мнението ми по другите въпроси. Не е толкова далеч. Каквото ще се случи, ще чуете след мача. Моите решения отдавна съм ги взел. Мисля, че ще е най-доброто за "Левски". Не е толкова важно какво ще е то, а "Левски" да играе добре. Дали ще се хареса решението ми не е важно. Никога през живота си не съм се пришивал към някого. Всичките ми действия са били да защитавам "Левски". Не правя компромиси с футболисти, с мен или други неща. Към много ме пришихте, но не мога да се разкъсам, но аз винаги съм бил самостоятелен", каза Мъри.

"Към мен винаги са били пришити феновете. Няма нещо, което повече да ме е радвало, че направихме обединение между всички - фенове, ръководство, отбор. Нека да завършим този мач. Резултатът няма да повлияе. Никога не съм взимал под внимание един резултат. Гледам в по-далечни хоризонти. Бяхме на дъното, сега сме на първокласен път и остава да излезем на магистрала. Най-важно е да намерим нашите си решения в атака. Трябва играчите да са мотивирани. След като мине срещата, ще коментираме всички теми, в крайна сметка са 24 часа. Те играят за "Левски" и трябва да оставят душата си на терена. В тази зала ще научите моето решение", заяви още "синият" наставник.

Четете още

Иво Ивков аут от "Герена" след махленски скандал

Иво Ивков аут от "Герена" след махленски скандал

Първо в "България Днес": Станислав Генчев призна дали преговаря с "Левски"!

Първо в "България Днес": Станислав Генчев призна дали преговаря с "Левски"!

Нова драма в "Левски": Мудни бранители тормозят Мъри

Нова драма в "Левски": Мудни бранители тормозят Мъри

Мъри Стоилов хвали младоци

Мъри Стоилов хвали младоци

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама