Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14258550 www.bgdnes.bg

Наказват побойниците в ЦСКА

Глобяват Де Нойер и Шопов след скандала на мача с "Левски"

ЦСКА ще накаже Станислав Шопов и Брадли де Нойер, които едва не се сбиха помежду си по време на дербито с "Левски". Българинът опропасти една от малкото опасни атаки на "червените" при нулевото равенство със "сините", с което си навлече гнева на нидерландеца. Де Нойер скочи с гневни реплики към резервата, който не му остана длъжен и тръгна да се саморазправя с него. Двамата започнаха да се бутат и не се сбиха на терена само благодарение на съотборника им Амос Юга, който успя да ги респектира и разтърве.

Двамата побойници ще бъдат глобени според вътрешния правилник, а треньорът Саша Илич също вече е провел разговор с тях. Още след мача сърбинът осъди поведението на Шопов и Де Нойер.

Реклама

"По никакъв начин не подкрепям тези скандали", каза ядосаният Илич след мача.

"Забелязах напрежението между двамата наши играчи, не е приятно, но в такъв мач не им издържаха нервите", коментира и изпълнителният директор Филип Филипов.

Има голяма вероятност за наказание Де Нойер да остане на резервната скамейка за предстоящия мач с "Пирин", докато Шопов традиционно не започва сред титулярите.

Нидерландецът се издъни още веднъж по време на дербито, след като игра с ръка в наказателното поле и реферът отсъди дузпа за "Левски" в края на мача. За негово щастие Ивелин Попов пропусна от бялата точка и ЦСКА успя да запази равенството. Това бе девета изпортена дузпа за "Левски" от началото на сезона при 18 опита. Де Нойер направи подобно нарушение и срещу "Черно море", което коства отпадането на ЦСКА от Купата на България.

В лагера на "червените" останаха разочаровани от резултата и най-вече играта в дербито. "Червените" не могат да вкарат гол на "Левски" в пети пореден мач и отново разочароваха феновете си. След края на мача се стигна до напрежение и в сектор "Г", където се стигна до бой между ултраси, в който участие имаха и стюарди. Един от феновете падна на земята и отнесе ритник в главата, но за щастие тежко пострадали няма.

Четете още

Съдбата на Саша Илич в ЦСКА под въпрос, ето от какво зависи бъдещето на сърбина

Съдбата на Саша Илич в ЦСКА под въпрос, ето от какво зависи бъдещето на сърбина

Текат залози ще дойде ли Мъри на дербито ЦСКА - "Левски"

Текат залози ще дойде ли Мъри на дербито ЦСКА - "Левски"

Стоичков каза какво яйце се боядисва първо!

Стоичков каза какво яйце се боядисва първо!

Топчо не пипа схемата на Мъри

Топчо не пипа схемата на Мъри

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама