Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14381612 www.bgdnes.bg

Собственикът на "Локо" (Сф) Иван Василев даде КАТЕГОРИЧЕН отговор оставя ли клуба

"След решението да се оттегля за първи път от осем години се наспах", признава бизнесменът

"Аз бях дотук."

Това заяви пред "България Днес" собственикът на "Локомотив" (София) Иван Василев. Бизнесменът спира финансирането на клуба, след като за месец май е изплатил всички задължения към играчи и служители на клуба. Василев е атакуван от група привърженици на "железничарите", които при гостуването на мача с "Ботев" издигнаха плакат с надпис: "Иване, не те ли е срам? Господ гледа!" Повод за транспаранта е поражението с 1:4 от "Хебър" в предния кръг. "Железничарите" загубиха и от врачани с 1:2. 

Реклама

"Нека тези, които издигат плакати, да финансират "Локомотив" или да намерят инвеститор - коментира Иван Василев. - Решението ми не е емоционално. Не мога да приема подобно отношение след всичко, което съм направил за "Локомотив". Готов съм да продам клуба. Има вариант и да остане само детско-юношеската школа. Ще видим как ще се развият събитията след края на първенството. Постигнахме много, откакто съм собственик на "Локомотив". Ще ви призная, че за първи път за тези осем години, откакто поех клуба, се наспах."

Следващият мач на "Локомотив" (София) е утре от 17,30 ч. на стадиона в "Надежда" срещу "Арда". Преди тази среща "железничарите" са на 9-о място в класирането с 37 точки. "Локомотив" (София) е на полуфинал за Купата на България с отбора на ЦСКА 1948. Първият двубой завърши 3:2 за "червените", реваншът е на 10 май.

Четете още

Легендата на "железничарите" Спиро Дебърски: Време е "Локо" да вдигне купа!

Легендата на "железничарите" Спиро Дебърски: Време е "Локо" да вдигне купа!

Треньорът на "Локо" (Сф) Станислав Генчев:
Няма да сменям Мъри!

Треньорът на "Локо" (Сф) Станислав Генчев: Няма да сменям Мъри!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама