Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14390540 www.bgdnes.bg

Саша Илич строява сърдития Назон в ЦСКА

Саша Илич строява Дюкенс Назон в ЦСКА! Нападателят се разсърди при смяната си в мача с "Хебър" и демонстративно отказа да поздрави сръбския треньор. Назон бе изваден от игра в средата на второто полувреме при резултат 4:0 за "червените", след като вече бе вкарал два от головете. Хаитянинът искаше да запише хеттрик и видимо бе раздразнен от решението на треньора си, въпреки че мачът отдавна бе решен.

"Треньорският щаб реши, че трябва да изляза - коментира нападателят веднага след мама. - Разочарован съм!. Искам да съм на терена. Искам да вкарвам колкото се може повече."

Реклама

Страстите между Назон и Илич са уталожени в съблекалнята, където треньорът е провел разговор с нападателя и му е обяснил, че такива демонстрации са неприемливи. Малко по-късно голмайсторът се смири и каза, че е бил ядосан на себе си при смяната, защото не е вкарал повече голове. Случаят е приключен и Назон няма да понесе други санкции, но ще бъде наказан при ново подобно провинение. Играчът е водещият голмайстор на отбора с 14 попадения в Първа лига и е жизнено важен за ЦСКА в битката за титлата. Възможно е за назидание Назон все пак да не започне като титуляр в предстоящия мач с "Ботев" (Враца) на "Армията", който се очертава като по-лесен за "червените". 

Илич държи много на дисциплината и вече показа твърдост със защитника Брадли де Нойер. Нидерландецът едва не се сби на терена със съотборника си Станислав Шопов по време на дербито с "Левски" и оттогава не е играл за ЦСКА.

Четете още

Наказват побойниците в ЦСКА

Наказват побойниците в ЦСКА

Съдбата на Саша Илич в ЦСКА под въпрос, ето от какво зависи бъдещето на сърбина

Съдбата на Саша Илич в ЦСКА под въпрос, ето от какво зависи бъдещето на сърбина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама