Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14433466 www.bgdnes.bg

Феновете не искат ЦСКА в Ловеч

Феновете на ЦСКА не искат в никакъв случай отборът им да домакинства в Ловеч за предстоящия в понеделник мач с "Черно море". Както е известно, БФС половинчато опрости наказанието на "червените" да играят срещу "моряците" без публика и решиха отборът на Саша Илич да приеме гостите на най-малко 50 км. разстояние от София.

Именно Градският стадион в Ловеч е един от вариантите, но "червените" фенове не искат нови подигравки от привържениците на "Левски" и останалите съперници. Както е известно, ЦСКА често е наричан "Литекс" и асоцииран с Ловеч, което изобщо не се харесва на "армейските" привърженици.

Реклама

До вчера следобед клубът продължаваше да търси стадион за мача с "Черно море" от първия кръг на плейофите. От "Армията" признаха, че вече са получили няколко отказа. Основни варианти за провеждане на мача са Велико Търново, Пазарджик и Стара Загора. Минимална е вероятността двубоят да се играе на новия "Колеж" в Пловдив.

От ЦСКА отново остро атакуваха БФС за поредното им странно решение. Клубът първоначално бе наказан с два мача без публика заради хвърлените предмети по Кирил Десподов на мача с "Лудогорец", въпреки че така и не се намериха доказателства футболистът да е пострадал.

"Предвид липсата на истински доказателства за инцидентите, имахме надежди, че поне този път от БФС ще демонстрират поне частична справедливост и или ще премахнат безумното решение от втори мач без публика, или поне ще ни оставят у дома, затваряйки частично стадиона - написаха от клуба. - Да, ЦСКА е домакин навсякъде. Не това е проблемът. Проблемът е, че прогнилата система чисто и просто не работи. Тя просто служи. Обслужва едни и същи персонажи вече 10 години, а българският футбол продължава да затъва."

Клубът призова всички фенове да подкрепят отбора само с позволени средства, за да не се стигне до нови наказания.

"Нека битката по трибуните бъде с позволени средства и нека не даваме повод за допълнителни удари под кръста. Всичко, което правим, се гледа под лупа и мери различно, затова и наказанията са в пъти по-тежки. Нека бъдем обединени и силни и само да помагаме на отбора", казаха от ЦСКА.

Градският стадион в Ловеч

Четете още

ЦСКА търси купувач за скандален нидерландец

ЦСКА търси купувач за скандален нидерландец

3 млн. евро иска "Лудогорец" за Тиаго

3 млн. евро иска "Лудогорец" за Тиаго

Реклама
Реклама
Реклама