Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14838858 www.bgdnes.bg

Мениджърът Николай Жейнов: Филип Кръстев не се продава

Футболистът Филип Кръстев не се продава, бъдещето му е отново да бъде отдаден под наем, а къде се очаква да стане ясно до края на идната седмица. Това поясни пред "България Днес" мениджърът му Николай Жейнов.

За момента вървят спекулации около халфа, който през миналия сезон бе сред основните футболисти на "Левски". Правата му се държат от "Сити Груп", в чието семейство е както "Манчестър Сити", така и още няколко клуба, сред които и белгийският "Ломел", чийто футболист е Кръстев. За момента е почти сигурно, че "Ломел" няма да задържи в състава си българина и през следващия сезон той ще бъде отново преотстъпен. За интерес към национала се заговори от страна на "Байер" (Леверкузен), "Кайзерслаутерн", "Монако", "Реал Сосиедад" и дори от италианския шампион "Наполи". Според немски медии тимът от Втора Бундеслига "Кайзерслаутерн" е доста настоятелен, като стяга селекция за атака на първия ешелон на германския футбол. Ако през следващия сезон Кръстев се утвърди, "лаутерите" дори са готови да откупят правата му.

"Някои хора си пият кафето и се чудят какво да измислят - смее се Жейнов. - Да, интерес към Филип има от не един и два клуба, но не мога да коментирам въпроса. Четох, че от "Сити Груп" искат да го изпратят единствено в някой от техните отбори, което не е вярно. Всеки е свободен да поиска да го има в състава си при определените условия. Засега няма намерения правата му да бъдат продадени. Важно е за него да отиде там, където ще може да се развива. До десетина дни ще има яснота по въпроса, макар краят на настоящия трансферен прозорец да е чак на 30 август."

Четете още

"Левски" ПЕСТЕЛИВ с миниселекция

"Левски" ПЕСТЕЛИВ с миниселекция

"Фейенорд" иска Кръстев

"Фейенорд" иска Кръстев

Филип Кръстев хапва с гаджето

Филип Кръстев хапва с гаджето

Легендарният треньор Георги Василев - Гочето: Хората искат наши момчета в отборите

Легендарният треньор Георги Василев - Гочето: Хората искат наши момчета в отборите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама