Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14866068 www.bgdnes.bg

Легендата Предраг Пажин: Не съм оптимист, виждам "въртележка" в "Левски"

"Не съм особен оптимист за този "Левски", който е в момента", признава пред "България Днес" бившият защитник и любимец на "синята" публика от близкото минало Предраг Пажин.

В събота вечерта в Правец, възпитаниците на треньора Николай Костов завършиха 0:0 в приятелска среща с кипърския "Апоел" (Никозия). Това е първо равенство под ръководството на новия наставник, след като до момента отборът записа три победи от три контроли. Най-интересното се случи в края на двубоя. Уелтон, който класира тима в Лига на конференциите, отново бе най-добър за столичани, като бе неудържим за защитата на гостите. В 62-ата минута за остро влизане в краката на бразилеца, Сушич бе изгонен с втори жълт картон, което вбеси треньора Са Пинто, който също бе изгонен от рефера. Последва меле между част от двата щаба, но без да има сериозни ексцесии и срещата бе подновена, а играч влезе на мястото на изгонения бранител и двата тима доиграха мача с пълен състав.

"Гледам мачовете на "Левски", разбира се, но не виждам как може да се постигнат целите, които винаги са титла и Купа, както и участие в европейските турнири. Просто виждам някаква въртележка. Защо взимат този треньор? Нали преди години го видяхме какво може и бе освободен. Да не би от тогава да е постигнал някакви сериозни неща, та пак избраха него? По този начин, според мен, и според колкото разбирам от футбол, нещата няма да се получат. Ясно, е, че положението на "Герена" не е розово, имат проблеми, особено финансови, но трябва да се работи по по-различен начин, да се търсят алтернативи", коментира бившият ни национал.

Четете още

Билал Бари отърва втора операция

Билал Бари отърва втора операция

Предраг Пажин: МОЛИМ се за Люпко!

Предраг Пажин: МОЛИМ се за Люпко!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама