Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14847308 www.bgdnes.bg

Билал Бари отърва втора операция

Костов вкара куп нововъведения в подготовката

Нападателят на "Левски" Билал Бари донесе добра новина в клуба след прибирането си от Германия. Няма да има нужда мароканецът да се подлага на втора операция на контузеното си коляно.

На старта на подготовката на "сините" новият треньор Николай Костов изрази опасения, че ще се наложи нова интервенция. Със съдействието на изпълнителния директор Даниел Боримиров Бари беше пратен в Германия при едно от светилата на спортната медицина - Ерих Рембек. След направените прегледи при специалиста нападателят е чул добрата новина, че няма да бъде опериран повторно.

Реклама

Мароканецът се завърна в България и се присъедини към лагера на "Левски" в Правец. Бари е получил специална програма, по която да продължи възстановяването си. Схемата е направена с определен срок на изпълнението й. Ако всичко е наред, нападателят ще може да се върне до септември.

Треньорът Николай Костов вкара куп нововъведения в подготовката на тима. Специалистът изненада отбора с някои атрактивни и непознати до момента упражнения. Играчите бяха изненадани и с йога след първата им контрола в Правец. Ден след победата над "Етър" с 2:1 вместо на терена "сините" се оказаха в залата. Там инструкторка ги разтегна подобаващо. Костов дава на играчите и да разпуснат в свободното от тренировки време. Разрешени са слънчевите бани край басейна на хотела. Футболистите се забавляват и с каране на водни колела в язовира, на брега на който е комплексът им. 

"Левски" е направил оферта на грузинския "Дила Гори" за нападателя Тиери Гейл. Според информация на барбадоския журналист Анмар Гуудридж-Бойс "сините" са предложили 550 000 евро за 21-годишния футболист. Новината не е потвърдена от българска страна. Почти невъзможно изглежда "Левски" да предложи подобна сума предвид финансовите затруднения на клуба.

Четете още

Мениджърът Николай Жейнов:
Филип Кръстев не се продава

Мениджърът Николай Жейнов: Филип Кръстев не се продава

"Левски" ПЕСТЕЛИВ с миниселекция

"Левски" ПЕСТЕЛИВ с миниселекция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама