Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14944631 www.bgdnes.bg

КОШМАР на "Левски" чакат в Разград

*"Олимпия" търси халф за отпор на "Лудогорец"

*"Орлите" показаха класата си и отстраниха "Балкани"

Подсилване в халфовата линия е спешната задача пред "Олимпия" (Любляна), който идната сряда гостува на "Лудогорец" във втория квалификационен кръг за Шампионската лига, пишат словенски медии.

"Орлите" направиха очакван обрат срещу косовския "Балкани" у дома с победа с 4:0, като чак в третия си мач за сезона показаха игра като за тяхното ниво. В първия двубой в Прищина възпитаниците на треньора Ивайло Петев загубиха с 0:2, но у дома се стегнаха и елиминираха съперника. От своя страна "Олимпия" се справи с два успеха с по 2:1 над латвийския "Валмиера".

Реклама

Сега ги очаква кошмарът на "Левски" - "Олимпия" (Любляна). До момента на трансферния пазар словенският клуб е похарчил едва 100 000 евро за привличането на дясното крило Раул Флоруж от хърватския "Локомотива". Останалите петима новопривлечени играчи са със свободни трансфери, но те са още ляво крило, централен нападател, атакуващ халф, ляв и десен бранители.

Срещу "Балкани" Бърнард Текпетей на два пъти преди почивката и Матиас Тисера и Кайо Видал след нея бяха точни за разградчани. Играчите на Ивайло Петев показаха различно лице от първия мач и не оставиха никакви шансове на съперника, който пък помогна с няколко много груби грешки в защита. Петев направи общо три промени в сравнение с първия двубой. Янков, Пьотровски и Текпетей стартираха на местата на Мануел Шоу, Нонато и Кайо Видал.

Петев направи анонс, че ще има и нови попълнения в състава му до края на трансферния период в края на август, но зависи от това в кой турнир ще играе отборът. "Ние трябва да се подсилим още. Лесно няма, всеки един мач е труден", обяви Петев.

Четете още

За реванша срещу "Балкани": Прост план в три точки за "Лудогорец"

За реванша срещу "Балкани": Прост план в три точки за "Лудогорец"

Георги Дерменджиев: Не е изненада загубата от "Балкани"

Георги Дерменджиев: Не е изненада загубата от "Балкани"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама