Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15044918 www.bgdnes.bg

Костов залага капан на "Шкупи"

Рикардиньо на линия за мача тази вечер на "Герена"

Треньорът на "Левски" Николай Костов отново ще опита да изненада "Шкупи" в реванша от Лигата на конференциите. Двубоят е днес от 20,00 ч. на "Герена".

След като в мача в Скопие специалистът за първи път заложи на трима бранители в линия, сега отново ще промени постройката в защита. "Сините" ще излязат с двама в центъра и двама бекове. Всъщност Костов прибегна до постройка 3-5-2 в Северна Македония заради лошия терен на "Тодор Проески Арена".

Реклама

"Левски" ще е без изигралия страхотен мач в Скопие Кристиян Димитров. Защитникът получи контузия при разгрома над "Локомотив" (Сф) с 6:0. Травмата ще го извади от игра за около десетина дни. Така в центъра на отбраната партньор на Хосе Кордоба ще е Келиан ван дер Каап.

В титулярния състав ще се завърне голмайсторът Рикардиньо. Бразилецът пропусна мача с "Локо" (Сф) заради измъчваща го още от преди гостуването на "Шкупи" травма. Костов обяви, че е предпочел да го съхрани за реванша със северномакедонците и затова му е дал почивка срещу "червено-черните".

Футболистите на "Левски" ще имат подкрепата на пълен стадион. Основните билети за мача бяха разграбени буквално за минути. Последва пускането на допълнителна бройка. Вчера имаше отделни пропуски за крайните блокове в секроторите "Б" и "В", ВИП ложа и Ложа 3 в Сектор "А". Заради огромния интерес в понеделник на "Герена" спешно сложиха седалки в клетката за гостуващи фенове на стадиона. Тъй като ултрасите на "Шкупи" получиха забрана да пътуват до София, местата могат да бъдат използвани от "сините". 

"Контрабандистите": Страхливци не ни пускат

Ултрасите на "Шкупи" скочиха на България. "Контрабандистите" обявиха, че страхливци не ги пускат да дойдат за реванша с "Левски".

"Тъй като страхливците от София затвориха вратите на стадиона за нас и ни пречат да пътуваме, за да подкрепим нашия "Шкупи", каним всички ви тази вечер в 19,00 часа да се съберем на трибуната си "Чаир" и заедно да изпратим играчите с надеждата, че те ще ни зарадват! Давай, "Шкупи", мачкай България", написаха те в страницата си във фейсбук във вторник.

Мнозина откликнаха на призива им и посетиха последната тренировка на отбора преди отпътуването за София. 

Четете още

Българите в Северна Македония: СТРАХ! Не знаете какво изтърпяхме!

Българите в Северна Македония: СТРАХ! Не знаете какво изтърпяхме!

"Левски" разпродаде билетите за "Шкупи" за минути

"Левски" разпродаде билетите за "Шкупи" за минути

Реклама
Реклама
Реклама