Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15224446 www.bgdnes.bg

ПСЖ се разбра със звездата на "Айнтрахт" Коло Муани

70 млн. евро слага на сергията френският шампион

Голямата звезда на "Айнтрахт" (Франкфурт) Коло Муани (24) се е разбрал с ръководството на "Пари Сен Жермен" за трансфер във френския гранд, твърди "Екип".

Парижани са отправили първа оферта за нападателя за 70 млн. евро. Германският клуб няма да се раздели лесно с най-добрия си футболист и се очаква немците да поискат 100 млн. евро за Муани. През тази седмица се очаква да има интензивни преговори между двете страни, което означава, че френският голаджия може и да пропусне гостуването на "Левски" в плейофа за влизане в групите на турнира Лига на конференциите.

Реклама

"Сините" приемат "Айнтрахт" в четвъртък от 20 ч. на националния стадион "Васил Левски". За гостите ще бъде от голямо значение дали ще могат да разчитат на голмайстора си в сблъсъка на българска земя.

"Клубът е концентриран изцяло върху предстоящите мачове и не желаем да се отклоняваме от целите, които отборът преследва - коментира спортният директор на "Айнтрахт" Маркус Крьоше. - Муани има договор до 2027 г., представи се на ниво в подготовката за сезона и е в добра форма. Решенията относно състава се взимат в клуба и не желаем да бъдем забърквани в спекулации."

Въпреки тези изявления "Айнтрахт" ще трябва да преговаря с "Пари Сен Жермен", защото желанието на Муани е да продължи кариерата си във френската столица. Интерес към нападателя е имало и от страна на "Тотнъм", но футболистът е отказал да премине при "шпорите". Лондончани продадоха Хари Кейн на "Байерн" (Мюнхен) и се нуждаят от негов заместник за атаката.

Със или без Муани в състава, "Айнтрахт" пристига в София в ролята на фаворит, но това все още не гарантира нищо на германците. Очаква се те да бъдат подкрепяни от поне 3000 свои привърженици на стадион "Васил Левски".

Четете още

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

„Лудогорец“ и „Левски“ с решителни реванши в Европа

„Лудогорец“ и „Левски“ с решителни реванши в Европа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама