Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15661652 www.bgdnes.bg

Вратарят Слуга съсипан след провала срещу "Локо" (Пд)

Вратарят на "Лудогорец" Симон Слуга е съсипан след провала си срещу "Локо" (Пд), който костваше на отбора му две точки в борбата за титлата. Хърватският страж е бил утешаван и подкрепен от свои съотборници в съблекалнята. Но грубата му грешка при изнасяне на топката, когато падна изравнителният гол на "черно-белите", най-вероятно, ще го остави на резервната скамейка за следващия двубой на "орлите".

Шампионите гостуват на "Левски" в неделя на "Георги Аспарухов" от 20,30 ч. Очакванията са на вратата на "Лудогорец" да пази нидерландецът Серджио Падт. Издънката срещу "Локо" (Пд) е втора за Слуга от началото на първенството. Стражът е с основна вина за третия гол на "Крумовград" в първия мач от сезона. В тази среща шампионите загубиха с 1:3 и все още не успяват да намерят верния ритъм в доста от мачовете си в Първа лига. Неадекватните намеси на Слуга започват да се превръщат в лоша тенденция.

Реклама

Треньорът на "Локо" (Пд) Александър Томаш призна, че именно вратарската грешка е донесла точка за неговия отбор при гостуването в Разград.

"Ключът за спечелената точка беше глупостта на техния вратар и ситуациите, които "Лудогорец" не успяха да реализират - заяви Томаш. - Играхме срещу най-силния отбор през последните години с най-добрия български треньор. Горд съм с футболистите си. Ние от първата до последната минута се опитвахме да се надиграваме с водещия отбор в страната от 12 години насам."

Наставникът на "Лудогорец" Ивайло Петев очаквано беше разочарован. "Виновни сме си ние - сподели специалистът. - Изпуснахме много стопроцентови положения. Жалко, че сбъркахме фатално при гола на "Локо". Притеснително е, че губим точки. Относно дербито с "Левски" ще видим как ще протече възстановяването на играчите. Тогава ще взема решение за стартовия състав. Очаквам истинско дерби на "Георги Аспарухов".

Четете още

"Лудогорец" стресна "Фенербахче", край Босфора напълниха гащите

"Лудогорец" стресна "Фенербахче", край Босфора напълниха гащите

Петев отписа Неделев за "Лудогорец"

Петев отписа Неделев за "Лудогорец"

"Лудогорец" се рои в Нидерландия

"Лудогорец" се рои в Нидерландия

Ивайло Петев започва нов проект в "Лудогорец"

Ивайло Петев започва нов проект в "Лудогорец"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама