Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15848828 www.bgdnes.bg

Наздраве, Бобчо и Младене! Вече официално сме СЛАБАЦИТЕ на Европа

Националният отбор по футбол на България не просто е на дъното, не просто копае в тинята, а вече дори официално е при най-големите слабаци в Европа. Това стана факт след поредния позор. Паднахме 0:2 у дома и от закъсалия Литва, който нямаше победа в 15 поредни мача.

Така България се закотви на последното място в своята квалификационна група за Евро 2024. Почти сигурно ще си останем там, защото до края имаме мачове с лидерите в групата Унгария и Сърбия. Никога в историята си "лъвовете" не са завършвали на дъното.

Реклама

Феновете на националния стадион "Васил Левски" не спряха да скандират "Оставка" към президента на БФС Борислав Михайлов и селекционера Младен Кръстаич, който се справя доста по-добре с производството на ракия. Наздраве за тях!

А иначе Андриан Краев получи червен картон в края на първото полуреме. След това литовците вкараха в 45-ата и 55-ата. Орезилиха ни и с трети гол, но добре, че съдията го отмени със спорен ВАР заради засада.

"Поведението ни на терена беше срам и позор! Трябва да сме реалисти и да си говорим честно. Дори и да се извиня на публиката, това ще е най-малкото. В съблекалнята момчетата дори няма какво да кажат, всеки е навел главата. Както треньорите, така и ние футболистите сме виновни. Не знам как ще се възстановим психически за следващия мач", коментира след мача капитанът на България Кирил Десподов.

Четете още

Стоичков обиди Боби М. на ПЕРУКА

Стоичков обиди Боби М. на ПЕРУКА

СРАМ! Звездите на националния отбор на България по футбол търкат пейката

СРАМ! Звездите на националния отбор на България по футбол търкат пейката

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама