Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16252300 www.bgdnes.bg

Боби Михайлов мина в нелегалност

Шефът на БФС се крие като партизанин

"Ще се поснишиме да мине тая буря и тогава ще видим какво ще правим!" На този принцип действа Борислав Михайлов, взимайки пример от бившия Първи в държавата Тодор Живков. Президентът на БФС вече 18 години управлява и няма никакво намерение да си тръгне сам от мекото кресло в Бояна въпреки масовите протести срещу него.

В последно време Боби се крие като истински партизанин от народната любов. Михайлов спря да се появява на всякакви публични места и събития, бягайки от фенове и медиите. Боби е ограничил максимално излизанията от своя палат в Бояна, където предпочита тихо да чака бурята да отмине. Михайлов се появява от време на време на базата в БФС, внимавайки да не бъде забелязан от външни хора. Президентът на БФС посещава само подбрани баровски ресторанти, където не може да срещне доброжелатели.

Реклама

Боби тотално спря да ходи на мачове заради обидите по негов адрес на всеки стадион в България. Бившият вратар спря да ходи дори и на срещите на националния отбор, като се очакваше да не присъства и на снощния двубой с Унгария, особено на фона на протестите срещу него в центъра на София.

Михайлов измисля всякакви трикове да избегне и среща с медиите. Преди време той дори бе взет от шофьора си директно от пистата на стадион "Васил Левски", а при прибирането след загубата с 0:3 от Унгария в Будапеща се измъкна от авариен изход на летището.

Спортният министър Димитър Илиев също се обяви против управлението на президента на БФС. "Ако не бях министър на спорта, щях да поискам оставките на БФС и със сигурност щях да се присъединя към протеста. - разкри министърът. - Като гражданин имам много силно изразена позиция по този въпрос. Аз нямам право да искам оставката на който и да е президент на федерация. Най-нормалното нещо е, когато народът не те иска, да си тръгнеш, защото те са там заради хората. Смисълът на тяхното съществуване е да има добър футбол, който да радва хората. При положение че изключват клубове и затварят стадиони. Не знам доколко осмисля тяхното съществуване подобен тип поведение и управление."

Четете още

Култово! Всички търсят Боби М. без значение пиян или трезвен

Култово! Всички търсят Боби М. без значение пиян или трезвен

Боби М. изгря в рап парче

Боби М. изгря в рап парче

"Васил Левски" окупиран с протест срещу Боби М.

"Васил Левски" окупиран с протест срещу Боби М.

И актьорът Славчо Пеев СКОЧИ на Боби М: Протестът срещу БФС е закъснял

И актьорът Славчо Пеев СКОЧИ на Боби М: Протестът срещу БФС е закъснял

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама