Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16458006 www.bgdnes.bg

Псувни надъхват героя Спас Делев

Човекът с лопатата също обиждал Делев след гола, удареният Фози е добре

Непрекъснати обиди към Спас Делев по време на мача ЦСКА-София - "Лудогорец" амбицирали допълнително нападателя. Той се превърна в герой за шампионите, отбелязвайки единственото попадение в двубоя. Бившият играч на "червените" се разписа в 18-ата минута на даденото от съдията продължение. Последната битка на стадион Българска армия" продължи близо 120 минути и завърши с мелета и скандали.

При попадението на Делев той изрази бурно радостта си, което разгневи домакински фенове, намиращи се на пистата край терена. Треньорът на вратарите на "Лудогорец" Здравко Здравков дори бе ударен с телескопичен прът. Впоследствие човек с лопата за сняг се опита да нападне хора от щаба на гостите, но вратарят на ЦСКА Густаво Бусато се намеси и предотврати по-сериозен инцидент. Именно "биткаджията" с лопатата бил един от тези, които най-яростно обиждали и Спас Делев.

Реклама

"Може би подходих импулсивно след гола. Цял мач един човек ме псуваше зад вратата. Исках да израдвам своята емоция и не съжалявам. Играл съм в ЦСКА, но това е минало", коментира след сблъсъка Делев, който бе избран и за Играч №1 на мача. Впоследствие стана ясно, че удареният Фози не е ранен сериозно и вече е добре. Делев пък се похвали в социалните мрежи с нестандартен подарък в часовете след мача. Той е получил множество чанове, като вероятно ще окачи звънците на къщата си в село Ключ, Петричко.

"Тази победа е изцяло заради труда на моите съотборници. Дойдохме и искахме да покажем, че сме по-добрият отбор. Знаехме, че ще е тежък мач. Нека всеки мач да е пълен стадионът. Това да дава допълнителен импулс на всеки футболист. За да си в "Лудогорец", значи всеки има качества. Понякога се водиш по стила на противника. Ще искаме да измием срама срещу "Нордселанд". Всеки един мач в "Лудогорец" е като финал", каза още героят Спас.

Четете още

Кръв, бомби, бой с лопати и жестока драма в последния мач на ЦСКА-София на стария стадион (Видео)

Кръв, бомби, бой с лопати и жестока драма в последния мач на ЦСКА-София на стария стадион (Видео)

Спас Делев се обясни в любов

Спас Делев се обясни в любов

Реклама
Реклама