Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16669872 www.bgdnes.bg

Ето кои са най-сексапилните футболистки (СНИМКИ)

Заради тях мъжете започнаха да гледат женски футбол! Сексапилни красавици решават да се пробват в уж мъжкия спорт, а някои от тях се превръщат в истински звезди. Женският футбол става все по-популярен в цял свят, като голяма заслуга за пълните стадииони и зрителския интерес имат и хубавиците с бутонки. "България Днес" ви представя пет от най-сексапилните футболистки в света.

Безспорно най-горещата звезда в женския футбол е швейцарката Алиша Леман, чийто сексапил е безспорен. 24-годишната Алиша обича да се хвали със сочното си дупе и често е канена за различни фотосесии. 

Леман има над 16 млн. последователи в социалните мрежи и има огромна заслуга за популяризирането на женския футбол. Наскоро Алиша призна, че е отказала предложение от 100 000 евро от известен футболист, който е искал да спи с нея. "Съобщението дойде от един много известен мъж. И преди сме се виждали на събития, но никога не сме имали лична среща", коментира тя. 

Реклама

За титлата най-сексапилна футболистка се бори и хърватката Ана Мария Маркович, която иначе също е родена в Швейцария. По едно време Ана бе спрягана за любовница на Неймар, но красавицата категорично отрича. 

"Разбира се, че поддържам контакт с други футболисти, все пак сме колеги - обяснява Маркович. - Но всичко е само на футболна основа. Неймар е изключителен футболист. Надявам се да го убедя да подкрепи женския футбол, той може да постигне много с името си и влиянието в социалните медии, където ние, футболистките сме дискриминирани. Например, когато аз се показвам по бански, започват да валят сексистки коментари. Но не и когато го направи Ерлинг Халанд." 

26-годишната англичанка Карла Хъмфри също се нарежда сред най-красивите футболистки. Карла играе като нападател и е гордостта на женския отбор на "Ливърпул". 

 Карла никога не е викана в националния отбор на Англия. Въпреки че, ако бяха избрани най-красивите за отбора, тя щеше да е капитан.

Германският национален отбор също се гордее с красавица. Това е 20-годишната Жул Бран, която играе за "Волфсбург" и спечели наградата "Златно момиче". Хубавицата играе като крило и също участва на световното първенство тази година. 

Друга от горещите футболистки е Джоузи Грийн, която е част от английския "Лестър". Родената в Уелс мадама може да разтопи всеки с впечатляващите си сини очи. 

На терена Джоузи раздава ритници в средата на терена като дефанзивен полузащитник, но извън футбола е фина и красива дама.

Четете още

Футболистка лъсна секси

Футболистка лъсна секси

ГОРЕЩА! Алиша е най-секси футболистката!

ГОРЕЩА! Алиша е най-секси футболистката!

Стефанос Циципас с подарък за секси футболистка

Стефанос Циципас с подарък за секси футболистка

Порносайт кани секси футболистка
Порносайт кани секси футболистка

Порносайт кани секси футболистка

Реклама
Реклама
Реклама