Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17275103 www.bgdnes.bg

Високо напрежение! "Червените" фенове бесни на Ганчеви

Феновете на ЦСКА отново са бесни на фамилия Ганчеви и останалите отговорни фактори в клуба. Напрежението в "червените" редици расте на фона на посредствената игра и зациклянето на реконструкцията на "Армията".

Отборът на Нестор Ел Маестро отстрани трудно "Арда" за купата след 1:0 на стадион "Васил Левски", а играта за пореден път бе неубедителна. След мача публиката се обедини около искането за оставка на сръбския треньор. "Някои хора са абсолютно морално фалирали. Вчера сектор "А" поиска оставката на "онзи", а сектор "Г" му я иска от първия ден", каза лидерът на агитката Иван Велчев след успеха над "Арда". Самият Ел Маестро упорито отказва да си тръгне сам, а шефовете така и не се решават да го уволнят. Една от основните причини е солидната неустойка, която наставникът ще прибере при предсрочно освобождаване. Ел Маестро изобщо не е трогнат от отношението на феновете и не коментира скандиранията срещу него.

Реклама

"Надявам се да започнем позитивна серия, за да не изоставаме в класирането на първенството - заяви треньорът след мача. - Обичам този натоварен ритъм, играчите се наслаждават, гледаме към следващия мач. Играчите не са съвсем спокойни след загубата във Варна, защото ЦСКА иска да бъде шампион, ще бъде страхотна битка, започвайки от мача с Берое. Навлизаме в най-важната зона от сезона, надявам се, че отборът ще даде най-доброто от себе си."

Треньорът не е единственият проблем в клуба. Запалянковците започват да негодуват и около неяснотата с реконструкцията на "Армията". Преди няколко дни се появиха информации, че клубът все още няма всички необходими разрешения за нов стадион. Те бяха опровергани, но въпреки това ремонтните дейности все още не са започнали. "Червените" вече няколко месеца търсят изпълнител за демонтаж на старото съоръжение, което е едва първият етап от реконструкцията. Въпреки това от ЦСКА твърдят, че работата по проекта върви по график. "След като идейният проект беше одобрен и получихме разрешително за реконструкция, продължаваме напред с всички обемни процедури, съпътстващи толкова отговорната задача, която имаме", написаха от клуба.

Формите на протест от страна на феновете този път са по-различни от миналия сезон, когато сектор "Г" дълго време бойкотира мачовете. "Единственото различно от последните пролетни дялове на първенството ни е, че напук на всички бездарници, напук на желанието за промяна, напук на всекиго, нашата преданост нараства!", обявиха от водещата фракция "Офендърс".

Четете още

В "Левски" надъхани: Изпреварваме ЦСКА-София!

В "Левски" надъхани: Изпреварваме ЦСКА-София!

ЦСКА отстрани с мъка "Арда" за Купата, Ел Маестро трепери за поста си

ЦСКА отстрани с мъка "Арда" за Купата, Ел Маестро трепери за поста си

Треньорът на ЦСКА Ел Маестро чака уволнение и неустойка

Треньорът на ЦСКА Ел Маестро чака уволнение и неустойка

ЙОГА МАЦЕ не пуска НАЦИОНАЛ в чужбина

ЙОГА МАЦЕ не пуска НАЦИОНАЛ в чужбина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама