Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17326862 www.bgdnes.bg

Врачка бае за "Лудогорец"

Леля Хафизе предрича поредна титла в Разград

Нова връзка с по-висшите сили са установили привържениците на "Лудогорец", признават самите те пред "България Днес". Става въпрос за гадателката от шуменското село Вълнари - леля Хафизе.

На първо време феновете искали да разберат дали любимият им тим отново ще стане шампион и през този сезон. Отговорът бил положителен! До титлата "орлите" щели да стигнат трудно, защото друг отбор ще им "диша във врата" до самия край на първенството. Връзката с бъдещето показала още, че "Лудогорец" го очакват успехи и на европейска сцена през следващия сезон. В турнирите също го очакват тежки мачове, но календарната година ще бъде белязана от успехи и отново ще има мачове през пролетта на следващата година.

Реклама

Освен виденията за бъдещето леля Хафизе за по-сигурно баяла на отбора за успехи. За целта феновете занесли няколко клубни артикула, които били орисани и после върнати на стадион "Хювефарма Арена".

От ръководството на разградския клуб посрещат с усмивка и тази свръхестествена инициатива. Лично изпълнителният директор Ангел Петричев е бил информиран за посещението в село Вълнари, но само се засмял и казал: "Е, много хубаво, дано така стане." Но коментирал, че за целта в клуба, както и в отбора се работи усилено, защото успехите идват само с труд, а не чрез връзка с отвъдното или каквото е там.

На първо време в неделя шампионите трябва да се справят с "Ботев" в Пловдив, след което домакинстват на "Локомотив" (Сф) и отново отиват под тепетата за мач срещу тамошния "Локомотив".

Ходжа дава курбан, маже гредите с кръв

Преди повече от десетилетие, съвсем в началото на възхода на "Лудогорец", неземните сили отново бяха призовавани да помагат, спомнят си феновете.

Още през 2012-2013 г. ходжата на близкото до Разград село Йонково - Мехмед, правеше турски магии. За целта няколко пъти бе клан коч за курбан, а с кръвта му бяха мазани вратите на терена, след като им бе четено от тайна книга.

За жалост възрастта на ходжата напредна, болежките му се изостриха и той замина за Турция, където живеят децата му. Дали светият старец е още жив и практикува ли занаята си, феновете на "орлите" не знаят.

Реклама

Бате Гошо се моли в църква

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев също търси подкрепа от облаците, но в случая православна.

По време на мачовете на отбора след средата на есента през миналата година бате Гошо, както го наричат феновете, все бе облечен с една и съща шуба, която му е късметлийска.

Но в Търнава, когато воденият от него тим отстрани местния "Спартак", Дерменджиев бе облечен с костюм и това накара привържениците да проследят ежедневието му. Така се оказа, че наставникът всеки ден посещава разградската църква "Свети Николай", пали свещи и си казва молитвата.

Погба прави магия на Мбапе

Пол Погба платил на шаман да направи черна магия и да прокълне съотборника му във френския национален отбор Килиан Мбапе. Информацията изнесе преди две години братът на Пол - Матиас.

Самият Матиас и семейство Погба бяха обвинени от полузащитника, че го изнудвали за 13 милиона евро. В отговор Матиас издаде за тайната постъпка на брат си.

По-късно самият Пол призна, че е търсил услугите на сенегалски шаман, но бе категоричен, че не е искал от него да кълне никого, а само да се моли за неговото здраве. По-късно бе разкрита и самоличността на заклинателя - Бирам, но той отрече да е правил черни магии. Според него с Погба почти не говорили за футбол, а само за лични работи.

Четете още

"Лудогорец" оглави Първа лига след победа над ЦСКА 1948

"Лудогорец" оглави Първа лига след победа над ЦСКА 1948

"Лудогорец" и ЦСКА-София се разминаха на полуфиналите за Купата

"Лудогорец" и ЦСКА-София се разминаха на полуфиналите за Купата

"Лудогорец" приема два пъти ЦСКА 1948 тази седмица

"Лудогорец" приема два пъти ЦСКА 1948 тази седмица

Музата на "Лудогорец" хули "Ергенът"! Шоуто е под нивото й

Музата на "Лудогорец" хули "Ергенът"! Шоуто е под нивото й

Реклама
Реклама
Реклама