Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17348254 www.bgdnes.bg

Ел Маестро се подмазва на феновете на ЦСКА

Нестор Ел Маестро опитва да спечели феновете на ЦСКА на своя страна. Сръбският треньор се обясни в любов на "червените" след драматичната победа с 2:1 в гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица. Отборът на Ел Маестро отново игра неубедително и стигна до успеха с гол на норвежеца Улаус Скаршем в последните секунди. Въпреки победата публиката на "червените" продължава да иска оставката на Ел Маестро, като викове срещу сърбина се чуха и на стадиона в Бистрица. Стотици призиви за изгонването на треньора заваляха и в официалните интернет канали на клуба.

Самият Ел Маестро за пореден път неглижира враждебното отношение към него. "Обичам клуба, обичам града и се радвам на възможността да работя с моите колеги. Обичам моите играчи и няма как да е по-добре за мен", каза наставникът, опитвайки да смекчи натиска върху себе си. Сърбинът за първи път говори с любов към ЦСКА, след като досега показваше съвсем друго отношение. Показателен бе скорошният случай, когато фен го закичи с шал на "червените". Тогава, вместо да благодари за подаръка, Ел Маестро го прие с гримаса на видимо отвращение.

Засега треньорът запазва поста си, като основните причини са липсата на подходящ заместник и огромната неустойка при прекратяване на договора му. Ел Маестро сам се похвали след победата над ЦСКА 1948 и вярва, че отборът му има шанс за титлата и купата. За щастие на треньора, резервите Данило Асприля и Улаус Скаршем отбелязаха головете за успеха. "Направихме важни смени, които се оказаха решаващи, и резервите отбелязаха попаденията - каза Ел Маестро. - Имахме план, който не сработи по най-добрия начин в началото, но след това показахме добра реакция. В момента сме в такава фаза, в която няма време за развиване на играта. Важното е да спечелим точките, от които се нуждаем. Все още сме в битката на два фронта."

Четете още

Десподов защити Ел Маестро и даде съвет на  феновете на ЦСКА

Десподов защити Ел Маестро и даде съвет на феновете на ЦСКА

Високо напрежение! "Червените" фенове бесни на Ганчеви

Високо напрежение! "Червените" фенове бесни на Ганчеви

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама