Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17539884 www.bgdnes.bg

Боримиров избухна: Няма да дундуркаме Стивън Жерард!

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че един от големите таланти в школата на "сините" Стивън Жерард Гаоте ще напусне клуба. От "Герена" са предложили договор на 16-годишния играч, но той е отказал.

"Още през ноември месец бяхме говорил с майката на Стивън и неговия мениджър, някакъв французин, какво предстои за него в "Левски" - заяви Боримиров пред "Спортал". - Бяхме му казали, че ще бъде взет на подготовка и като се върнем от лагер ще му предложим професионален договор. Върнахме се в началото на февруари. Изчакахме достатъчно време, но те започнаха да увъртат и в крайна сметка казаха, че няма да подпишат договор. Свободни са да правят каквото искат. Левски няма за какво да дундурка подобни юноши, които не искат да останат на "Герена". Достатъчно бяхме търпеливи. Направихме и доста компромиси, като го пуснахме да ходи на проби в чуждестранни отбора. По какъв начин сме ги притискали? След като не искат, да останат в "Левски", няма какво да говорим. Път назад може да има, ако те направят крачка, ние сме предложили условията си."

Крилото достигна до първия отбор на "Герена", като пътува с мъжете за зимната подготовка в Турция. Очакванията бяха, че до края на сезона ще направи официалния си дебют със синята фланелка. В крайна сметка играчът най-вероятно ще премине в чуждестранен тим. 

Четете още

Стойчо Стоев: "Левски" не е обречен в Разград

Стойчо Стоев: "Левски" не е обречен в Разград

"Левски" прати треньор с мисия в Бразилия

"Левски" прати треньор с мисия в Бразилия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама