Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17626539 www.bgdnes.bg

"Левски" без защита на "Тича"

Основната двойка защитници на "Левски" може да пропусне мача с "Черно море", призна наставникът на "сините" Николай Костов. "Моряците" приемат столичани утре от 20:15 ч.

"Рецептата сме я дали на футболистите. Много трудно се играе на "Тича". Всички отбори са го изпитали, включително и нашите лидери в шампионата. Знаем срещу кого се изправяме и сме се настроили да използваме всички възможности, за да победим в този мач.

Реклама

Имаме доста играчи, на които няма да можем да разчитаме. Ще направя един списък и ще го кажа, за да бъда точен кои ги няма. Що се отнася до психическото и физическото състояние - психически няма как да е добре след такива загуби. Трябва да се отърсим. Това е във футбола - колкото по-бързо излезеш, толкова по-добре. Знаем каква е стойността на този мач, трябва да търсим победа, за да се подобри психическото ни състояние. Имаме контузени основни играчи, но правим всичко възможно да се завърнат в отбора, за да ни помогнат в този важен момент и за да може да не се натрупва умора в едни и същи играчи.

Въобще не мисля за Илиан Илиев, а за противодействието, което можем да дадем на "Черно море". С Илиев сме в добри отношения и се уважаваме, нямаме търпение да разговаряме на тема футбол, защото има какво да си кажем. В нашия отбор имаме български играчи, които използваме постоянно за разлика от ЦСКА и "Лудогорец". Това е в интерес и на Илиан Илиев, в качеството му на национален селекционер, и на българския футбол.

Винаги, когато губиш, настъпва криза. Не намерихме играта си в последните 90 минути и то срещу ЦСКА. Беше жизнено важно да се представим добре и точно тези, от които очаквахме да не се поддадат на напрежението, точно те се поддадоха.

Пламен не си е загубил титулярното място. Иван Андонов най-вероятно и утре ще бъде титуляр. Ще бъде за мен неправилно след първата му и единствена грешка да го сменим. Поемам цялата отговорност за това, което се случи с Иван в предния мач", заяви Костов.

Четете още

ВТОРИ ШАНС! Иван Андонов пак ще пази "синята" врата

ВТОРИ ШАНС! Иван Андонов пак ще пази "синята" врата

Треньорът Николай Костов губи доверие на "Герена"

Треньорът Николай Костов губи доверие на "Герена"

Дерменджиев хвали треньора на "Левски"

Дерменджиев хвали треньора на "Левски"

"Левски" прати треньор с мисия в Бразилия

"Левски" прати треньор с мисия в Бразилия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама