Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/17740628 www.bgdnes.bg

Повдигнаха ново обвинениe на Иван Капитана, блъснал пиян жена в Пловдив

При удара един прешлените на пострадалата се счупва

Повдигнаха ново обвинениe на Иван Капитана от мотоклуба Vagabonds. Капитата е погнат, че  е пиян е блъснал жена в Пловдив и й е счупил един от прешлените. Това става ясно от съобщение на Районната прокуратура в Пловдив. 

На 20 април тази година Капитана помита в пияно състояние 51-годишна жена. Инцидентът става на паркинга на ул. "Лев Толстой". При управление джип "Форд" мъжът е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил средна телесна повреда - счупване на прешлен, на пострадала. Деянието е извършено след употреба на алкохол. Капитана е отказал да бъде тестван за употреба на наркотични вещества. Обвинението е повдигнато на базата на събраните към момента доказателства, както и на заключението на назначената и изготвена съдебномедицинска експертиза. 

Реклама

По досъдебното производство са извършени и огледи на местопроизшествието, установени и разпитани са свидетели - очевидци на инцидента и други действия по разследването.

Районна прокуратура - Пловдив е протестирала определението на съда, с което на обвиняемия не е била взета мярка за неотклонение във връзка с предходното му обвинение за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол - 3,31 промила. 

Иван Райчинов е част от мотоклуба Vagabonds. Познат е с прякора Капитана. Цялата му глава е в татуировки, а до едното му око пише "Vagabonds never die" - Vagabonds никога не умират.

Четете още

УЖАС! Глория катастрофира, автобус се вряза в колата ѝ

УЖАС! Глория катастрофира, автобус се вряза в колата ѝ

КОШМАР! 300 метра Адриан влачил тялото на Явор

КОШМАР! 300 метра Адриан влачил тялото на Явор

Реклама
Реклама