Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/14628673 www.bgdnes.bg

Кои зодии имат най-голям шанс да станат милионери

Зодията може да не ви прави милионери, но определено може да помогне за това. Любителите на астрологията знаят, че зодиакалният знак определя много личностни черти като амбиция, упоритост, състезателен дух и бизнес проницателност. А тези особености на характера помагат на хората да пробиват, да успяват и в резултат на това да забогатяват. Затова и има няколко зодии, които имат по-голям шанс да имат по-големи банкови сметки.

Проучване, показва, че сред 50-те най-богати хора в света има най-много представители на зодиите овен и везни. Астрологът Кели Фокс обяснява защо точно тези две зодии се представят толкова добре. По думите й те имат силно изразени лидерски качества и конкурентоспособност. Това, което може да им попречи, е типичната за тях импулсивност и нетърпеливост.

Реклама

Везните могат да се похвалят с противополжни качества - те са сдържани и знаят как да спестяват добре, а също така имат вродена предприемаческа жилка.

Сред най-богатите овни са милиардерът Омансио Ортега, който от години е в топ 5 на най-богатите хора в света. Той е собственик на модната компания Inditex, която притежава марки като Pull&Bear, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Zara, Stradivarius. Други свръхбогати представители на зодията са бившият изпълнителен директор на Microsoft Стив Балмър, както и съоснователят на Google Лари Пейдж. Сред Везните са дизайнерът Ралф Лорън, шефът на H&M Стефан Першон и бившият съсобственик на L'Oréal Лилиан Бетанкур.

Между другото, на трето място сред потенциалните милиардери са Лъвовете. Имат голяма харизма, амбициозни са и често се стремят не само към богатство, но и към слава. Въпреки това, не всички от тях са способни на реални действия за постигане на целите.

Четете още

Кои зодии правят най-добър секс?
Ето ги идеалните комбинации!

Кои зодии правят най-добър секс? Ето ги идеалните комбинации!

Вижте как се влюбват различните зодии и кой е вашият идеален партньор

Вижте как се влюбват различните зодии и кой е вашият идеален партньор

Кои са най-оптимистичните зодии, носещи радост и надежда

Кои са най-оптимистичните зодии, носещи радост и надежда

Кои зодии са най-добрите любовници?

Кои зодии са най-добрите любовници?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама