Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/8146543 www.bgdnes.bg

НЛО каца в язовир "Студена"

Местни жители в страх

Извънземни разтресли Пернишко със страховит грохот 

НЛО е кацнало преди дни в пресъхналия язовир "Студена". Това разказват със страх в гласа жители на пернишкото село Кладница и се кръстят по три пъти заради чуждата инвазия.
Десетки свидетели разказват, че извънземните са се появили като светложълта светлина, а основният им кораб е бил охраняван от самолети, които са кръжали около него. Ситуацията се повторила няколко пъти и така била видяна от голям брой местни жители. Кладничани не се наемат да кажат дали безводието в региона е привлякло НЛО-то, но нямат спомени, когато язовирът е бил пълен, да са ставали свидетели на подобни паранормални явления.


Според друг човек нашествениците се появявали и през деня, но не били точно извънземни, а други страховити същества.
"Не се учудвайте - на края на времената сме и злите сили се готвят за последната си грандиозна измама. Така наречените "извънземни" всъщност са демоните на Луцифер, които се представят за инопланетяни. Явно тренират, прегрупират и стягат редиците си за последното сатанинско дело... Преди няколко седмици сутринта между 8 и 9 ч. се разнесе странен грохот - сякаш някакъв реактивен самолет се готви да излети - включих телефона на запис, странният звук продължи около минута... Но още по-необикновеното беше, че когато пуснах на прослушване записа - оглушителния грохот го нямаше - чуваха се само врабчета, а тяхното чикчирикане беше заглушено от изумителния рев на "реактивния двигател" и при самото записване отсъстваха...", разказва Павел Михайлов.

Реклама


Хора го контрират, че грохотът вероятно може да идва от близката кариера за добиване на чакъл, но получават прецизно обяснение.
"Грохотът няма нищо общо с каменоломни машини или дейност, свързана с подобни. Достатъчно жизнен опит имам и мога да диференцирам този шум с неестествения, който чух - за 20 и кусур години само два пъти бях свидетел на необяснимия "реактивен" шум", казва Михайлов.


Местните жители се надяват веднъж завинаги да свърши водната криза и така вероятно няма да има нетипични явления. А вечер инстинктивно поглеждат към небето, за да видят дали светложълтата светлина няма отново да озари домовете им. Перничани още са в шок, след като преди години стана ясно, че близо до къщите им вероятно се крие чудовището Теви.


Странното същество било забелязано до тинестите води на Урса, близо до квартал Тева. Няколко конкурентни пернишки групировки от търсачи на силни усещания се надпреварват първи да стигнат до чудовището, което се сдоби с името Теви. Роми, препитаващи се с копаене на въглища из незаконните рудници в района, също се надяват да срещнат отблизо звяра и ако може, да го заловят. Авантюристите са убедени, че подобен подвиг ще ги направи известни, а защо не и богати.
"Истина е, видях го с очите си" - заяви преди години пред "България Днес" Сашо Т. от квартал Тева. - Не желая да съобщавате цялото ми име, нито да публикувате моя снимка. Притеснявам се, че ще започнат да ме сочат по улиците и да казват, че съм луд. Но мога да ви разкажа цялата история. Видях Теви малко преди свечеряване точно до езерото Урса. Обичам понякога да се разхождам там, когато захладнее. Главата на Теви е много странна, цветът му е зелен. Брадичката и очите му са почти като човешките. Горната част на черепа му е доста по-широка. Вратът му е издължен. Физиономията му е набраздена от дълбоки бръчки. То просто си седеше и ме наблюдаваше. В началото много се изплаших. Все пак доста шокиращо е да видиш на десетина метра пред теб нещо толкова необикновено. Още по-странното беше, че безпокойствието ми изчезна изведнъж така, както се беше появило. Усещането, което изпитах, е, че съществото ми предава свои мисли по телепатичен път. Разбрах, че няма от какво да се страхувам.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама