Реклама
https://www.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/15749196 www.bgdnes.bg

Стартира сезонът за глигани. Ето къде утрепаха 4!

Новият ловен сезон за диви свине стартира. Въпреки силно намалялата популация заради африканската чума все пак на някои места в страната се похвалиха със солидна слука. Добри отзиви дойдоха от ловната дружинка Бучино-Рилци от благоевградското ловно сдружение.

Още на първата гонка кучетата на Костадин Димитров - Жана и Урко, показват умения си и резултатът не закъснява. Председателят на дружинката Владислав Стоянов отстрелва две прасета в местността Средния рид, а до края на излета общо са повалени 4 животни.

Реклама

Тройна слука пък имат ловците от дружината във великотърновското село Плаково, съобщава сайтът на ловно-рибарския съюз. Отстрелян е един мъжки приплод и две доста добри прасета по 120 килограма. С наближаване на зимата се очаква резултатите да станат още по-добри. 

СПОДЕЛЕТЕ С НАС ВАШИТЕ ЛОВНИ И РИБОЛОВНИ ТРОФЕИ. Разкажете ни любопитна лакърдия с пушка или въдица в ръка. Независимо колко е голяма рибата ви, покажете ни я. Изпращайте снимките и разказите си е-mail: [email protected] или с писмо на редакционния адрес и ние ще ги публикуваме.

Четете още

Ути Бъчваров с призив: Долу пушките! Не стреляйте по глигани!

Ути Бъчваров с призив: Долу пушките! Не стреляйте по глигани!

Ловът на гургулици е хит тази есен

Ловът на гургулици е хит тази есен

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама