Реклама
https://www.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/18380657 www.bgdnes.bg

Ванга ПРЕДСКАЗАЛА: Инцидент през 2025 г. ще даде началото на края на човечеството

"Светът ще свърши, а неизбежното падение и изчезване на човечеството ще започне през 2025 г.", гласи предполагаемо предсказание на покойната българска пророчица Баба Ванга, пише израелското издание "Джерузалем пост", цитирано от "24 часа".

Едно от най-честите предсказания на Ванга, които напоследък се разпространяват в интернет, е може би най-драматичното - краят на света и на цялото човечество. Ето приблизителна хронология, базирана на множество съобщения за това предсказание.

Реклама

2025 г.: Подбудителният инцидент, който ще даде началото на окончателния край на човечеството, ще бъде неуточнен конфликт в Европа, който ще опустоши населението на континента.

2028 г.: Човечеството се нуждае от повече енергия. За тази цел то ще успее да изследва Венера, за да намери нови източници на енергия. Това може би е една от най-невероятните части на тази времева линия, тъй като Венера е по същество негостоприемен адски пейзаж с толкова киселинна атмосфера, че нищо не би могло да оцелее, и нито една космическа сонда не е успяла да оцелее повече от няколко часа.

2033 г.: Промяната на климата е много опасна и това не бива да се подценява. Въпреки това Баба Ванга уж е предсказала, че в този момент полярните ледени шапки ще се разтопят и морското равнище ще се повиши драстично в целия свят.

2076 г.: В този момент комунизмът не просто ще се върне, а ще завладее целия свят.

2130 г.: Прескачайки в следващото столетие, се предполага, че в този момент човечеството ще осъществи контакт с извънземни. 

2170 г.: Изменението на климата ще се влоши и в този момент се предполага, че по света ще настъпи суша.

3005 г.: Може би това се дължи на човешката колонизация, а може би на извънземните. Независимо от това, в този момент на Марс уж вече ще има някаква цивилизация. И те ще водят война със Земята.

Реклама

3797 г.: Предполага се, че в този момент, поради различни причини, Земята вече няма да може да поддържа живот. Твърди се, че в този момент хората ще напуснат родната си планета и ще се отправят към непознати части.

5079 г.: Това е краят. Краят. Големият финал. 

В края на краищата, много от предсказанията, за които се предполага, че е направила преди, никога не са се сбъднали. През 2023 г. в някои информации се казва, че тя е предсказала, че Земята ще бъде опустошена от ядрено биологично оръжие и слънчева буря.

Четете още

Ванга приживе: Господ пази братя Аргирови!

Ванга приживе: Господ пази братя Аргирови!

Ванга и Преподобна Стойна НАКУП! Елизабет се връща от рая след удар от гръм

Ванга и Преподобна Стойна НАКУП! Елизабет се връща от рая след удар от гръм

Ванга предсказва жестоката криза за вода

Ванга предсказва жестоката криза за вода

Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев

Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев

Реклама