Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13798275 www.bgdnes.bg

Биха Жан Клод ван Дам в "Люлин"

Световни звезди дълго помнят престоя си у нас

Меган Фокс се раздели с гаджето в София, "Тейк Дет" преследвани от мафия

Световните звезди, посещавали България, дълго помнят престоя си у нас. Поредното доказателство е Меган Фокс. Малко след като се прибира от снимки в родината ни, тя разбира за изневярата на гаджето си Машин Гън Кели.

Преди да изтрие профила си в една от социалните мрежи, Меган написа коментар, цитирайки песен на Бионсе, посветена на изневяра. Фокс също така отговори на фен, който намекна, че сексапилната китаристка Софи Лойд е виновна за разрива. За холивудската актриса остава съмнението дали тайните срещи са се случвали и по време на престоя й в България.

Реклама

Заради случката Меган може и да не си спомня за страната ни с топли чувства, но много нейни колеги пазят хубави моменти от посещенията си у нас.

Актьорът Силвестър Сталоун например често споменава добрите страни на България. Преди време звездата от "Роки" съобщи на целия свят, че у нас има интернет навсякъде, дори в гората, докато в Щатите му е трудно да открие мобилна връзка в по-отдалечените места. Актьорът по това време снима новия си филм "Това сме ние" в калифорнийското градче Санта Кларита.

"Иронията е, че в България можеш да хванеш Wi-Fi, заобиколен от вълци в гората, но в Санта Кларита не можеш никъде", каза Сталоун в клипче, озаглавено "Малък клетъчен хорър".

Екзотичната Салма Хайек навярно още помни баницата, която е опитала по нашите географски ширини.

"В България се чувствам като у дома. Вие, българите, много приличате на мексиканците, имате същия темперамент. Дори храната ви е подобна, вашата баница е същата като нашата кесадия", заяви очарователната актриса.

С добро помни Бургас певецът Роби Уилямс. Концертът му на Spirit of Burgas съвпада с петата годишнина от сватбата му с актрисата Айда Филдс. Затова певецът решава в последния момент да изненада любимата си и я кани да го придружи на българския морски бряг на 7 август. Той й подготвя изненада в хотелската стая, а новината става водеща в световните медии.

Реклама

Не толкова спокойно преминава обаче едно от посещенията на Жан Клод ван Дам. През 2011 година холивудската легенда отива в култово заведение в столичния квартал "Люлин". Към него обаче се приближава криминално проявено лице с думите "Ей, звезда, сега си на моя територия и няма да се правиш на баровец". Следва физически сблъсък, а след това местният бабаит е арестуван.

В неловка ситуация попадна друга световна звезда - певицата Рита Ора. Облечена в българска народна носия на фона на пернишки квартал, изпълнителката създаде у нас видеоклип, който стана световноизвестен. На певицата обаче на няколко пъти й се налага да обяснява, че кадрите не са снимани в родната й Албания. На няколко пъти тя дори се засегна от коментари на фенове, че най-вероятно е израснала в подобно "гето" и "мизерия".

Инцидент през 90-те години преживява и групата "Тейк дет", която идва, за да заснеме клип към парчето си Kidz и беше придружавана от екип от 90 души.

Вестник "Сън" излиза на първа страница, цитирайки "запознат източник", според когото по време на 48-часовия престой на петимата изпълнители в България те и техният екип били следени и държани под око от група от 10 здрави момчета с кожени якета. Наблюдението започвало още рано сутринта, когато музикантите излизали за снимки. "Тейк дет" обаче се радвали на силна полицейска охрана през целия си престой и наблюдението на предполагаемите мафиоти не ги притеснило. Тогава България е избрана за заснемането на клипа, защото е едно от малкото останали места в Европа, където членовете на групата не са толкова известни. Английският вестник обича истории за български гангстери и често е публикувал такива на страниците си. Така в края на 2009 г. писа, че тогавашният капитан на българския национален отбор Димитър Бербатов е бил изнудван от наши момчета, които искали 500 хил. паунда, за да оставят на спокойствие него и семейството му. След това са пускали и информация за сблъсък на Мел Гибсън в столична дискотека с наши мутри, но тогава информацията не се потвърди.

Четете още

Силвестър Сталоун 5 пъти е бил в България

Силвестър Сталоун 5 пъти е бил в България

Заедно ли са отново Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин?

Заедно ли са отново Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин?

Холивуд ни обича и спасява
Холивуд ни обича и спасява

Холивуд ни обича и спасява

Жан-Клод Ван Дам спаси наше куче

Жан-Клод Ван Дам спаси наше куче

Реклама
Реклама
Реклама