Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13800204 www.bgdnes.bg

Бившата жена на актьора Васил Драганов: Заби ми нож в гърба

“Агресията при Васко Драганов се отключваше предимно на празници, след употреба на алкохол. В последните години тя беше повече емоционална и вербална, не толкова физическа. Най-много ме болеше за това, че той никога не ми се извини за това, което ми причинява. На следващия ден се държеше сякаш нищо не се е случило”, това разказа в предаването “Тази събота” вече бившата съпруга на актьора Васил Драганов - Андреа.

Драмата в семейството на звездата от “Столичани в повече” стана публично известна преди дни, а двамата не спират да си разменят обвинения.

Реклама

“Малко преди Васил първи да проговори ми изпращаше наши общи снимки, казваше колко ме обича, колко страда. И буквално след ден ми заби нож в гърба”, споделя Андреа. Пред Диана Любенова тя каза още, че дъщеря й била против нейното появяване по телевизията, но тя искала да защити името си.

Самият Васил преди дни разкри пред “България Днес”, че сам отглежда децата си.

"В момента нямам личен живот. Цялото ми време е посветено на децата. Живея за тях. Ето, сега съм завел Давид във Велинград. Много ми е тежко, но независимо че сърцето ми не може да я забрави, няма да я приема обратно, ако в един момент реши да се върне. Защото ще бъде много мъчително, невъзможно да я гледам с това чуждо дете", каза Драганов.

Четете още

Бившата жена на актьора: Васил заплаши новия ми приятел!

Бившата жена на актьора: Васил заплаши новия ми приятел!

Бившата съпруга на актьора:

Напуснах Васко заради ревност и тормоз!

Бившата съпруга на актьора: Напуснах Васко заради ревност и тормоз!

Актьорът Васил Драганов: Жена ми е бременна от кебапчия!

Актьорът Васил Драганов: Жена ми е бременна от кебапчия!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама