Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13844027 www.bgdnes.bg

ТЕ СА ГАДЖЕТА - след като се забърка в скандал с бившата си жена, Васил Драганов се залюби с Ева Тепавичарова

"И аз вече имам жена до себе си. Тя е моето момиче!".

Това сензационно призна актьорът Васил Драганов на въпрос на вестника дали слухът, че движи с колежката си от Народния театър Ева Тепавичарова, е верен, или не.

"Не отричам, но и няма да навлизам в подробности. Относно ситуацията с бившата ми жена Андреа аз държа на думата си и няма да говоря повече по случая в медиите, защото обещах на двете ни деца да не го правя. Тя също обеща, но го направи. За мен децата ни са най-важното в момента и не смятам, че трябва да раздухваме повече тази история", казва Васко.

Реклама

Той и Ева Тепавичарова се познават от много години, а най-забавното е, че двамата играха любовници в любимия на българите сериал по Би Ти Ви - "Столичани в повече". По-близките им отношения започват съвсем отскоро, след като актьорът вече се разведе с жена си Андреа. Самата актриса не бе открита за коментар.

Допреди две години Ева Тепавичарова живееше със съпруга си - тенора Георги Петров, и с двамата им синове. В момента не е ясно в какви отношения са.

"Работата и децата са ми най-важни сега. За друго не искам и да споменавам, само ще уточня, че не съм насилвал физически половинката си и повече по тази тема няма да говоря", категоричен е Драганов.

Досега в медиите се изявява най-вече бившата съпруга на Васил - Андреа Драганова. След негово интервю при Люба Пашова по БНТ, в което той първи призна за развода им, журналистката Андреа даде просторно интервю пред Диана Любенова. "Психическият тормоз беше по-неприятен от физическия", каза тя в Би Ти Ви. Бившата художествена гимнастичка сподели и че е преглъщала униженията, безпричинната ревност, обидите пред семейни приятели и колеги, защото е вярвала, че той ще се промени и всичко ще бъде както преди.

Според думите на Васил Драганов пред вестника ни след нейното изявление той също има какво да каже в тази посока и попита защо, след като е насилник, децата са присъдени на него от съда, а не на нея. И обяви, че жена му му е изневерила с кебапчия.

"В момента имам връзка с друг човек и чакам дете от него. Това е факт", призна Андреа, която не отрича, че е изневерила първа на актьора с мъж на име Борислав, с когото самият Васил я запознава.

Реклама

Мъжът, в когото Андреа се кълне, че я прави щастлив, работи на скара в "Хаджи Димитър", показва проверка на вестника. Той е прекъснал обучението си в НАТФИЗ още първата година и в момента бил специалист "по скарата и цар на маринатата".

Борислав е разведен с жена си - Анелия, която също като него е актриса. Двамата са учили в класа на Енчо Халачев. Имат син на девет години.

"Не знам какво да кажа от вашите разкрития. Най-чистосърдечно желая на бившата ми и този човек да са щастливи и здрави, да си народят още дечица. Нека всеки да си намери любовта и мястото под слънцето", завършва Васко, който не желае повече да коментира личния си живот.

Родителите на Андреа са пенсионери. Баща й бивш военен от Външно, а майка й медицинска сестра от "Пирогов". Тя има и сестра Малвина, с която не се вижда всеки ден. Възрастните хора също са притеснени от ситуацията около семейството, защото харесвали Васко, твърди близка на Драганови, която се представя с името Мариана.

"Дано поне заради децата отношенията им се подобрят, защото не заслужават нападки от страна на родителите им", твърди жената, която разказа и още по-пикантни подробности, касаещи Андреа и Васко, които няма да споделим.

Родителите на Васко също не желаят да коментират отношенията между двамата. Майка му Люба, на която е кръстена дъщерята на актьора, и всичките му роднини са плътно зад гърба му и не желаят да коментират раздялата им.

Васко и Андреа има две деца - Люба и Давид. Запознават се в тоалетната на телевизията, в която по онова време работят. "Като се оженим, ще ти направя голяма зелена баня, в която по цял ден да си миеш ръцете", шегува се Драганов и още на другия ден двамата започват да излизат.

Освен актьор Драганов е работил много неща - бил е стюард, а покойният му дядо е втори пилот на самолета на Тодор Живков. Той умира геройски, след като спасява повече от 10 човека в катастрофата на летището през 1971 г., в която загива Паша Христова и още над 30 човека. Самият дядо на Драганов също умира, докато помага на оцелелите.

Четете още

Дядото на Васил Драганов бил пилотът на Тодор Живков

Дядото на Васил Драганов бил пилотът на Тодор Живков

Андреа клюкари бившия: Събра ми багажа в чували за боклук

Андреа клюкари бившия: Събра ми багажа в чували за боклук

Новият на бившата жена на Васил Драганов проговори!

Новият на бившата жена на Васил Драганов проговори!

Бившата жена на актьора: Васил заплаши новия ми приятел!

Бившата жена на актьора: Васил заплаши новия ми приятел!

Реклама
Реклама
Реклама