Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13834845 www.bgdnes.bg

Андреа клюкари бившия: Събра ми багажа в чували за боклук

Като мръсно куче е изхвърлена журналистката Андреа Андреева от бившия й мъж Васил Драганов, който й събира багажа в чували от боклук и й взема ключа от жилището. Това разказва бившият кадър на БНТ в поредната доза публично замеряне с нелицеприятни факти от личния живот на разпадналото се семейство.

Андреа разказва и историята как се стига до грозната случка. „От началото на 2021 г. непрекъснато имаше скандали и пред децата“, разкрива журналистката и издава, че през лятото не е била допусната до семейната им вила в Царево от майката на Васил и именно тогава тя все по-сериозно е започнала да мисли за раздяла.

Реклама

„Имаше много напрежение, но вярвах, че заради децата ще се съберем. Да преодолеем заедно тази криза. За съжаление това не се случи. През есента взех окончателното решение - да се разделим“. Двамата провели спокоен разговор тогава и решили да отглеждат децата си по равно. Разбрали се и Васил да остане в семейния дом с тях, защото са свикнали, а и защото се водел на негово име.

„Преди 13 г. той ме накара насилствено да подпиша следбрачен договор, в който да подпиша, че се отказвам от жилището, ако се разведем“. Андреа разкрива, че Васил й е оставил ключа от апартамента, за да ходи да се грижи за децата и да го поддържа, но един ден той я заплашил, че ако не го върне – ще смени ключалката. „Поредният горчив хап беше, когато отидох да си събирам багажа, децата го мъкнеха сами. Може би около 30 торби, в чували за боклук ми беше събран целият багаж. В коридора във входа. Взе ми ключа“, продължава Андреа.

Тя отвръща и на обвиненията на Васил, че била вземала сина им Давид само два пъти от училище. „Всеки ден го водя. След училище сестра му го взима“, посочва бременната с четвъртото си дете Андреа, която се очаква през юни да дари новия си любим Борислав Манов с бебе.

Четете още

Новият на бившата жена на Васил Драганов проговори!

Новият на бившата жена на Васил Драганов проговори!

Бившата жена на актьора: Васил заплаши новия ми приятел!

Бившата жена на актьора: Васил заплаши новия ми приятел!

Бившата жена на актьора Васил Драганов: Заби ми нож в гърба

Бившата жена на актьора Васил Драганов: Заби ми нож в гърба

Бившата съпруга на актьора:

Напуснах Васко заради ревност и тормоз!

Бившата съпруга на актьора: Напуснах Васко заради ревност и тормоз!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама