Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13857336 www.bgdnes.bg

Асен Блатечки и Калин Врачански: Да си секссимвол значи, че още ставаш!

"Не ни обижда, че ни наричат "лоши момчета" и секссимволи, напротив - това означава, че още ставаме, не е лошо, защо не?.

Това каза актьорът Калин Врачански на въпрос на Диана Любенова в сутрешния блок на Би Ти Ви, дали се дразни от клишетата, които фигурират в публичното пространство за него и Асен Блатечки. 

Реклама

Двамата бяха в студиото, за да разкажат за общата им премиера "Комедия за тенори". 

"Това наистина е много интелигентна комедия. Не е "Щипни ме Радке зорлем да пръдна“, ами наистина е много добре написан текст с много добри взаимоотношения, с много добре изведени характери. Действието се развива в 30-те години, всички хора на сцената са красиви, облечени добре, изглеждащи добре. Те са висока класа хора, става дума за най – големите оперни звезди, които се срещат в това представление – жените им, любовниците им. Мога да кажа, че се завъртат много интересни ситуации вътре", каза Асен Блатечки. Неговият персонаж по думите му е най-скучен. "Обслужващ персонал съм в това представление. Има нужда и от такива актьори. Аз вече преминавам в тази категория. След любовниците и бащите, сега започнах да играя "Кралю писмо“, смее се Блатечки.

"С Асен много сме работили заедно, затова това беше чудесна възможност отново да работим заедно. Той вече има опит в това да поставя доста успешни представления. Така, че това е още една възможност да работим заедно с него, а и актьорите тук да имат възможността да работят с него, тези, които не са. Моят персонаж е най – голямата оперна звезда по това време, който вече отива в залеза на кариерата си. Естествено, от цялото внимание, което получава в момента, от това, че той преминава в залеза и идват нови след него, той се променя, става раздразнителен и едва ли не всяко едно нещо го кара да излиза извън нормалното си положение, в което се чувства добре", казва Калин Врачански. 

В постановката участва и Марияна Бонева, Ива Кънева, Гринго-Богдан Григоров, Йордан Ангелов, Гергана Цакова. Зрителите могат да се подготвят за едно шумно и забавно приключение, изпълнено с комични ситуации и романтика. Режисьор на постановката е Асен Блатечки, сценограф е Анелия Райкова, а композитор - Христо Намлиев.

Четете още

Блатечки с ново гадже

Блатечки с ново гадже

Скандалът с Диана Димитрова изрита Вергов от "Капките"

Скандалът с Диана Димитрова изрита Вергов от "Капките"

Бахаров налита на цицки по плажа

Бахаров налита на цицки по плажа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама