Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5708874 www.bgdnes.bg

Бахаров налита на цицки по плажа

Явор е свободен като в рая на къмпинг „Градина“

Най-желаният арт ерген отново на лов за жени, забравил е Луиза Григорова

Свобода за нови приключения и морски забавления демонстрира актьорът Явор Бахаров.
Братът на Захари Бахаров бе спипан от папараците на "България Днес" да зяпа мацки по монокини на къмпинг „Градина“.


В компанията на приятели, видимо щастлив и засмян до ушите, малкият брат Бахаров оглеждаше плажуващите полуголи мадами. Съвсем предвидимо и нормално поведение, защото от доста време насам той вече не е гадже със своята колежка - актрисата Луиза Григорова.

Реклама


Двамата се разделиха преди около две години. През това време злобари и интриганти в театралните среди не спираха да го одумват, че той не може да преживее своята голяма любов - Луиза. Нещата не стояха точно така. Близки на Явор Бахаров са категорични, че той не е драматизирал, нито е показвал типичните мъжки слабости след раздяла - да рони сълзи, да се напива и самосъжалява. Запознати с отношенията им коментират, че двамата абсолютно осъзнато и зряло са приключили 5-годишната си връзка, без истерии и сътресения. До ден днешен Явор и Луиза са близки приятели и често дори могат да бъдат засечени на едно място заедно.


В момента Явор, който стана популярен в сериала "Стъклен дом", след което с участието си във филмите "Тилт" и "Под прикритие", е сред най-желаните ергени в столичните арт среди. 31-годишният мъж винаги е бил интересен за нежния пол с непринуденото си и натурално поведение, без преструвки и поза. Напоследък все по-често негови почитатели констатират, че с времето изключително е заприличал на брат си Захари Бахаров, който все още е на особена почит сред жените. С главната си роля на мафиота Иво Андонов в "Под прикритие" Захари бе обявен за секссимвол в родното кино редом със своите колеги Калин Врачански и Асен Блатечки.
"Явор влиза в зряла възраст и напомня удивително на брат си Захари. Току-виж скоро се сдобие с неговата слава", хвалят го фенки.


Малкият Бахаров е луд фен на морето, издават негови познати. Той не пропуска година, в която да разпусне на плажа с най-добрите си приятели. Само така се отърсвал от стреса в големия град и усещал истинската връзка с природата и свободата.

Не мисли за халката

Явор Бахаров изобщо не възнамерява да търси сериозна връзка насила. Той е твърдо убеден, че ако нещо истинско, което си заслужава, е на път да му се случи, то въобще не бива да се търси под лупа и на всяка цена.
Въпреки че скоро наближава Христовата възраст, Бахаров все още се чувства незрял и не толкова готов за сериозни отношения.


Според хора в киносредите той се е фокусирал изцяло в кариерата си на актьор, както и в това да припечели някой лев. Той често е споменавал, че когато няма професионални ангажименти, трудно се справя и финансово.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама