Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13860851 www.bgdnes.bg

Дани Върбанов от „Войната на буквите“ сравни приятелката си с „Ферари“ в ефир пред Орлин Павлов

Макар да не беше категоричен коя е тя , погледите между него и Сани Лашкова в ефира на БНТ сами говорят

Нали знаеш, като си купиш „Ферари“, не ходиш напред-назад да казваш, че си го купил. И в моя случай е така“, коментира младият актьор Даниел Върбанов от филма „Войната на буквите" въпроса на водещия на предаването „Събота вечер с БНТ“, актьорът и певец Орлин Павлов дали има гадже.

Реклама

Имаме едно „Да", подкачи Орлин с усмивка като на тест по история Сани след стеснителния й отговор на въпроса му. „Добре, да разпитаме нещо повече за половинките ви - имена, ЕГН, адреси...", опита да развесели обстановката Павлов. „Какво да кажа - гадже!", отсече смутена и леко притеснена Сани.

Двете млади надежди на родното кино Александра Лашкова и Даниел Върбанов нито потвърдиха, нито отрекоха, че помежду им има друга, освен „млечна“ и колегиална връзка. Каквито са ролите им във филма по БНТ „Войната на буквите“. Но „България Днес“ вече Ви уведоми за връзката на двамата актьори – припомнете си тук.

В лентата на режисьорите Виктор Чучков и Зоран Петровски Сани играе Макрена, млечната сестра на Баян, синът на Цар Симеон, който е изигран от Дани. Учещите в НАТФИЗ студенти казват, че от 4 години почти всеки ден са заедно и винаги се радват един за друг, когато имат успехи. На въпроса на Орлин дали в момента се чувстват на върха, отговориха: „Брат Пит и Марго Роби са на върха на славата, ние сме само на първата стъпка към него“.

Много се забавляваме, защото в интернет пространството има много статии, в които се опитват да разберат коя е „тайната“ половинка на Баян“, продължи разсъжденията си Дани. „А аз абсолютно никога не съм крил коя е приятелката ми. Просто, няма какво да крия, мога само да се гордея! Ако ме питат, никога няма да отрека коя е приятелката ми. Мисля, че въобще не е тайна и не полагам никакви усилия да я крия“, добави още Върбанов.
Да не се окаже накрая, че седите един до друг!, довърши ги Павлов с финес и 24-каратова усмивка.

Четете още

Любимата на Баян с гадже китарист

Любимата на Баян с гадже китарист

Наум Шопов трябвало да е Баян

Наум Шопов трябвало да е Баян

Ето го гаджето на Баян!

Ето го гаджето на Баян!

Камен Во защити сериала "За буквите"

Камен Во защити сериала "За буквите"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама