Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13936496 www.bgdnes.bg

Секси учителка за Алварес

Сара преподава английски на попълнението на "Сити" със специална техника

Новото попълнение на "Манчестър Сити" Хулиан Алварес има сериозен стимул да научи английски. Нападателят може да се похвали със секси преподавателка - Сара Дуке.

Младата жена се е заела със задачата да въведе нападателя в дебрите на езика. Тя е любимка на куп звезди във Висшата лига. Имайки предвид външния й вид, това не е изненадващо за никой.

Реклама

Сара има повече от 118 000 последователи в инстаграм. Освен с красота Дуке може да се похвали, че е истински полиглот. Тя говори няколко езика като португалски, английски, немски, френски и испански. Работила е като спортен адвокат. Преди известно време реши да влезе в света на футбола като езиков треньор. Заради зашеметяващия й външен вид няколко ревниви половинки на играчи са забранили да работи с техните партньори.

Дуке твърди, че има специална формула за бързо обучение на езици за футболистите. Мадамата използва няколко техники за памет. Има няколко звездни ученици, но Алварес е най-талантлив.

"От вдигането на Световната купа до завладяването на нов език, талантът на моя ученик не познава граници! Впечатляващ напредък за толкова кратък период от време. Много съм горда с моя ученик!", обяви Сара за аржентинеца.

Четете още

Футболни звезди стават изнасилвачи

Футболни звезди стават изнасилвачи

Скандал с Пеп праща Кансело в "Байерн"
Скандал с Пеп праща Кансело в "Байерн"

Скандал с Пеп праща Кансело в "Байерн"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама