Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13955898 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Андреа призна: Още не съм срещнала мъжа на живота си!

Предпочитам да си ходя с анцуга и пантофа, а не с обувките за 2500 евро, казва още изпълнителката

"Няма нов мъж до мен. Като цяло мисля, че човекът, който трябва да е до мен, трябва да е над мен. Да бъде по-мъдър от мен, по-начетен, по-одухотворен, по-успял... Даже бих се радвала да е още по-успял в изкуството, в музиката, за да ме научи мен. Но засега няма такъв мъж. Не съм срещала. Какво да направя?" Това обяви фолкпевицата Андреа пред транссексуалната дама влогър Глориа Йорданова. Певицата сподели още, че е преживяла много тежко смъртта на Стоянка Мутафова.

Реклама

"Бях в един фитнес, когато разбрах, че е починала. Затворих се и се разревах. Звъннах на Кубрат и той ми каза: "Много си чувствителна!" А аз му отговорих: "Мъчно ми е, човек", описва реакцията си от кончината на великата актриса изпълнителката.

Андреа и Стоянка се срещат на снимачната площадка на култовия сериал "Столичани в повече". Любо Нейков, който е негов продуцент, лично кани певицата да стане част от актьорския екип.

"Любо Нейков ме покани в "Столичани в повече" и ми даде повече реплики от в "Мисия Лондон". Какво направи той? Изтъпани ме пред целия екип, пред всички големи актьори, мен, която нямам никакъв опит като актьор, връчи ми репликите и каза: "Ти трябва да ожениш тези, тези и тези". И сложиха пред мен Стоянка Мутафова. Стоянка Мутафова! И аз седя ей така и й подавам реплики, аз на нея, коя съм аз, коя е Стоянка! Никога досега не съм могла да подам реплика на такъв голям актьор", връща лентата назад експоловинката на Кобрата.

Певицата обаче се справя на шест. Нейков е много впечатлен и Андреа получава от него следния съвет: "Андреа, имаш талант, вижда се, изкарай някой курс и пробвай! Мисля, че ти се удава. Имаш го в теб!", разказа още певицата. "Много път имам да извървя, докато постигна това, което е постигнала Стоянка Мутафова. И тя като мен е зодия Водолей. Мъжко момиче е била", обобщи Андреа.

Попфолк звездата разкри, че единственият хейт, който я е впечатлил от много време насам, е за нейните уникални обувки. Те са на прочут моден дизайнер и по думите й платила за тях 2500 евро. За сефте изпълнителката ги показва по настояване на екипа на шоуто на Александра Сърчаджиева "Действителен случай". Те дошли в дома й и цели три часа снимали дрешника с тоалети на русата амбиция.

"Тези обувки даже не съм ги носила. Не знам и защо съм ги купувала. Няма да ги обуя, искам да си ходя с пантофа, с анцуга, тези неща съм ги купувала за сцената... Тези дизайнери не са ми любими, но Маккуин е бил гений и това, което е сътворил, тези мои обувки, трябва да стоят в музея... Ще седят на моя рафт и винаги ще бъда горда, че съм ги купила. Един път ги обух в Санторини за фотосесията ми за "Плейбой" и това беше", разказа историята на шикозните чепици Андреа.

Певицата довери още, че много вещи в къщата й имат музейна стойност и тя ги пази като зеницата на окото си. Особено ценен "експонат" от "домашния й музей" е акордеонът на нейния прадядо.

Четете още

Андреа: Баба беше близка с Пеньо Пенев

Андреа: Баба беше близка с Пеньо Пенев

Фолкпевицата Андреа: Спасиха ме от много тежко заболяване!

Фолкпевицата Андреа: Спасиха ме от много тежко заболяване!

Андреа на война с Кобрата

Андреа на война с Кобрата

Реклама
Реклама
Реклама