Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13970585 www.bgdnes.bg

Андреа проговори за Кобрата: Разделихме се, защото имаме различен морал

Фолк дивата Андреа направи откровени признания за личния си живот и емоции пред Александра Сърчаджиева по bTV.

"Срещнах Кубрат малко след като пуснах първия си клип. Баба беше починала и тази връзка започна може би защото исках да компенсирам липсата й. Бяхме млади, аз – само на 19 и по-известна от него по онова време. Силни сме в професиите си и е нормално медиите да пишат за нас. Не мисля, че големият медиен интерес е попречил на връзката ни… Да, боксът е труден спорт и съм съпреживяла много мачове. Всеки удар може да коства живота на спортиста, но аз не съм родена за някой, който е балетист примерно" – сподели Андреа в "Животът по действителен случай".

Реклама

Тя говори и за раздялата с Пулев.

"Разделихме се, защото имаме различни семейни ценности, различен морал. Не искам да уточнявам повече, защото ще го злепоставя. Не ни е разделила друга жена. Моите виждания са, че едно семейство трябва да се подкрепя. Бракът е важен за мен, децата трябва да се отгледат от двамата родители… С Кубрат поддържаме отношения, няма как да не останем приятели, все пак се познаваме от 17 години. Беше на рождения ми ден, дойде да ме поздрави. Той има много добри отношения с моите родители", разказа певицата. 

В предаването Андреа говори с много любов за своите баба и дядо, които са я отгледали.

"Приживе баба ми каза: Никой няма да те обича повече от мен. На 36 години съм и смея да твърдя, че е била права", сподели певицата. Тя показа акордеончето, на което е свирила като малка, както и акордеона на дядо си.

Наскоро е била в Румъния, където е записала няколко парчета. В момента певицата учи актьорско майсторство в НБУ, като мечтае някой ден да стане и режисьор.

"Мечтата ми е да се занимавам с филми, готова съм да махна екстеншъни, всичко и да играя всякакви роли", признава тя. 

Андреа показа гардероба си, в който централно място заема рокля, която преди години е струвала 7000 лева, тъй като е с много камъни Сваровски. Тя представи и своите корони от конкурсите Мис София, Мис Туризъм България, Супер модел на България 2005 и др.

"Бях много щастлива, бях на 18. След това музикалната ми кариера тръгна много ударно. Още втората година бях на върха. На 4-та и 5-та година нямаше певица, която да ми се опре, беше някъде 2009-2010 г. Наградите са хубаво нещо, но няма по-хубаво от това да си на сцената и всички да пеят твоите песни", сподели Андреа.

Реклама

На финала тя призна, че иска дечица, силен и интелигентен мъж до себе си, а водещата Александра Сърчаджиева закри предаването с думите "Усещам някаква болка в душата ти. Надявам се, че скоро ще се махне. Ти си много добро същество. Махни я тази болка, сложи черта и продължи напред, защото го заслужаваш".

Цялото видео с интервюто на Андреа може да видите тук.

Четете още

Фолкпевицата Андреа призна: Още не съм срещнала мъжа на живота си!

Фолкпевицата Андреа призна: Още не съм срещнала мъжа на живота си!

Фолкпевицата Андреа: Спасиха ме от много тежко заболяване!

Фолкпевицата Андреа: Спасиха ме от много тежко заболяване!

Реклама