Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14019404 www.bgdnes.bg

Марго жертва на паникатака в "Сървайвър"

След стреса на безлюдния остров

С Георги сме само приятели, призна моделката

Първата си паникатака в живота си Марго Купър е получила в "Сървайвър". Стресът да живееш на безлюден остров, далеч от цивилизацията, отключва психологическия проблем за красавицата, която напусна шоуто преди няколко дни.

"Получих първата си паникатака в "Сървайвър", признава след завръщането си Купър.

Красавицата бързо свиква с лишенията, които предлага риалити формата. Марго определя условията "като примитивни". Тя и останалите участници ходят до тоалетна сред палмите. За къпане използват близкия океан.

Реклама

"Бързо свикнах с липсата на душ и миенето на зъби. Косата ми започна да пада. Псориазисът ми се влоши. Ала вече знам, че мога да оцелея при всякакви условия на живот", споделя моделката, която се изявява и като актриса в Индия.

Красавицата споделя, че между нея и Георги Валентинов няма нищо освен приятелство, което ще се задълбочава. Според мнозина в шоуто прехвърчат искри между бившия на Златка Райкова и Купър. Но тя е категорична, че сватба няма да има, за каквато загатна ММА боецът.

Марго дори се закани да пази новия си добър приятел от момичета, които не го заслужават. И да бди над него като майка орлица.

"Георги е човек, когото най-много ценя. Щастлива съм, че той винаги е до мен. Пожелавам му да срещне точния човек, бъдещ и любящ партньор. Винаги ще го пазя от неподходящи момичета. Георги е един от хората, с които ще останат близки и след предаването", каза още Купър.

Марго разкри, че с нито един от племето си е нямала проблеми. За разногласия с част от участниците зрителите забелязаха в няколко от излъчените епизоди. Красавицата обаче е категорична, че с всички е приятел.

"С Татяна сме в добри отношения. Тя винаги е била мила с мен. С Божана нямахме проблеми, разбрахме се от първия ден", добави още брюнетката, според която фаворити за победата в "Сървайвър" са Георги Валентинов и моделът Иван Булкин.

Четете още

Нов обрат в "Сървайвър" - няма да го излъчват в събота

Нов обрат в "Сървайвър" - няма да го излъчват в събота

Филип Буков: Имах халюцинации в "Сървайвър"

Филип Буков: Имах халюцинации в "Сървайвър"

Александра изхвърча от "Сървайвър"

Александра изхвърча от "Сървайвър"

Бившите на Златка се прегръщат и целуват в "Сървайвър"

Бившите на Златка се прегръщат и целуват в "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама