Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14023550 www.bgdnes.bg

"Сървайвър" попилян! Венци Стефанов: Буламач и простотия, няма да говоря за Благо!

Буламач, простотия, не искам да говоря за Благо Георгиев, казва президентът на "Славия"

Това е коментарът на президента на "Славия" Венци Стефанов пред bgdnes.bg

Венци Стефанов е човекът под чието крило израсна един от водещите участници в шоуто Благой Георгиев. Преди да се превърне в Благо Джизъса, с шарените си, невероятни татуировки, и да направи куп деца на различни жени, участникът в предаването за оцеляващи, беше футболист. И то нелош футболист.

Венци Стефанов му беше като баща в "Славия". И го защитаваше, въпреки бозите, в които Благо упорито се забърква до ден днешен. Няма да бъде преувелечно, ако се каже, че бате Венци има голяма заслуга за това кариерата като спортист на Благо да бъде успешна. Но за модното риалити, в което Георгиев с чисто новата си усмивка и избелени зъби участва, бате Венци има свое мнение.

Реклама

"Това е буламач и простотия - категоричен е президентът на най-стария български футболен клуб. - Не може това да са героите на България и те да са носители на някакви ценности. Това е пошло и безмислено. Няма нищо общо с проблемите на хората в нашата страна и не разбирам защо телевизиите ни занимават с тези глупости. Само парите ли ги интересуват?!"

Относно това, което се случва на екрана. Малко повече от месец след старта на "Сървайвър" по "Би Ти Ви", неочаквано двете конкурентни племена бяха разтърсени. Размяна на участниците между отборите подлага на изпитание досегашните приятелства и пренарежда картите. Новото прегрупиране отбелязва началото на новия етап на играта, в който на преден план излиза социалната игра. Ако досега участниците във формата се стараеха да се харесат на зрителите, за да спечелят подкрепата им, време е маските да паднат и всеки да започне да играе за себе си. Как риалити героите ще реагират на неочаквания обрат и кой ще се възползва от него, зрителите ще проследят в новите епизоди на приключенското риалити в понеделник и вторник от 20.00 часа в ефира на "Би Ти Ви".

Двама участници ще вземат тежки решения за съдбата на съотборниците си, които ще предизвикат бурна лавина от емоции. А едно писмо и една среща на усамотено място в Доминикана ще се превърнат в детонатор, който ще накара всички играчи да променят стратегиите си.

Четете още

Нов обрат в "Сървайвър" - няма да го излъчват в събота

Нов обрат в "Сървайвър" - няма да го излъчват в събота

Филип Буков: Имах халюцинации в "Сървайвър"

Филип Буков: Имах халюцинации в "Сървайвър"

Александра изхвърча от "Сървайвър"

Александра изхвърча от "Сървайвър"

Бившите на Златка се прегръщат и целуват в "Сървайвър"

Бившите на Златка се прегръщат и целуват в "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама