Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14032231 www.bgdnes.bg

Станилия лекува любовна мъка в "Сървайвър"

Световната шампионка по кану страда по тайна връзка с друг спортист

Световната и трикратна европейска шампионка по кану Станилия Стаменова лекува любовна мъка с участието си в "Сървайвър", издават нейни бивши съотборници в националния ни тим. Стаменова, която приключи със спортната си кариера след участието на олимпийските игри в Токио 2020, ревниво пази личния си живот в тайна, но за връзката й с друг спортист се знае от времето, когато се премести да живее в Пловдив.

Самата шампионка с половин уста призна пред "България Днес" тогава, че има човек до себе си, който я мотивира и след състезателната кариера да продължи напред. Така тя намери ново поприще, отново свързано с водата, и завърши капитански курс, който й дава право да управлява яхти, както и стана водолаз. През миналото лято спортистката бе край морето, упражнявайки именно новите си занимания.

Реклама

Освен Станилия в "Сървайвър" влязоха още певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова и финансовият представител Данаил Стоянов.

В годината преди да се проведе олимпиадата в японската столица, Стаменова имаше големи неприятности, свързани с подготовката си за игрите. Форумът бе отложен с година заради пандемията от ковид-19. Но Станилия реши да води индивидуална подготовка и от федерацията й спряха финансирането, тъй като не се явяваше на лагерите с националния отбор.

След серия обвинения и скандали, намерили отзвук и в медиите, се стигна до среща между проектоолимпийката и тогавашния спортен министър Красен Кралев, който уреди тя да получи индивидуално финансиране. За жалост именно преди олимпиадата Станилия се разболя от грип, което попречи на представянето й и тя отпадна още на 1/4-финалите в коронната й дисциплина 200 м.

Четете още

Звездата в кануто Станилия Стаменова: Искам нормален живот!

Звездата в кануто Станилия Стаменова: Искам нормален живот!

Кануистката Станилия Стаменова:
Очаква ни странна олимпиада

Кануистката Станилия Стаменова: Очаква ни странна олимпиада

Кануистката Станилия Стаменова:

Не знам за какво тренирам
Кануистката Станилия Стаменова:

Не знам за какво тренирам

Кануистката Станилия Стаменова: Не знам за какво тренирам

Звездата в кануто Станилия Стаменова: Сринах се

Звездата в кануто Станилия Стаменова: Сринах се

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама