Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14035144 www.bgdnes.bg

Чалга дивата Татяна: Направих нещо 5-годишна и сега ми помага в "Сървайвър"

Чалга дивата Татяна пее от 5-годишна възраст и за това време се е научила да не се отказва пред трудности, което й помага при участието й в "Сървайвър 7".

Още от старта Татяна даде заявка да бъде една от финалистките в състезанието. Фолкпевицата описва себе си като безкомпромисна, силна, безстрашна и с достойнство.

Реклама

В далечна Доминиката, на повече от 9 000 км от България продължава сблъсъкът между двете племена "Известни" и "Войни" в новия сезон на риалити формата "Сървайвър 7". Певицата с готовност се включва във всички игри и се стреми по всякакъв начин да допринесе за успеха на племето и съотборниците си.

"Сървайвър" е мисията на живота ми, след като вече имам мисия като жена и най-вече да бъда майка”, сподели Татяна в реалити формата.

Самата чалгарка бе повече от откровена и сподели още, че се гордеее със себе си и има смелостта да участва в "Сървайвър 7", за да покаже и хората да видят тя що за човек и личност е. Нейните почитатели на спират да я подкрепят и да я окуражават, макар и през телевизионния екран.

Четете още

Станилия лекува любовна мъка в "Сървайвър"

Станилия лекува любовна мъка в "Сървайвър"

Марго жертва на паникатака в "Сървайвър"

Марго жертва на паникатака в "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама