Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14082412 www.bgdnes.bg

Керана от "Капките": Никога не съм искала да съм популярна

Никога не съм искала да съм популярна заради самата мен, а заради музиката си.

Това разкри в ефира на "Нова" пред Мон Дьо певицата Керана. Изпълнителката е една от звездите в новия сезон на "Като две капки вода".

Юлия Йорданова, както е истинското име на музикантката, преминава през куп катарзиси в своя живот. Живее в чужбина - Германия, Тайланд и още куп държави.

Реклама

"Много неща хората не знаят за мен. Често се затварям в себе си. Често хората ми казват, че имам силна и хубава енергия. Свободата е нещото, което винаги ми е движело и ми е давало посока и вкус в живота. Тя е и нещото, с което не мога да правя компромиси. Мразя някой да ми казва какво да правя. Дали това или онова е правилно. Защото съм го правила и това ме е карало да се чувствам незначителна", отваря душата си Керана.

Има моменти, в които се чувствам неудобно на сцената. И това е, когато съм извадена извън контекста. „Като две капки вода“ са една такава ситуация, в която се притеснявам на сцената. Защото нямам тази свобода, която имам в другите ситуации. Аз обичам да изляза на сцената и да стоя по два три часа. Да мога да опозная публиката и да я усетя. Да се избавя от притеснението, което блокира всички други емоции. „Капките“ за мен са различно нещо, защото при тях всичко се случва в рамките на няколко минути. Това притеснение винаги ми е пречело", добави още певицата.

Четете още

Рачков отново лази по нервите на Веско Маринов (Обновена)

Рачков отново лази по нервите на Веско Маринов (Обновена)

"Капките" биха шута на "Сървайвър", зрителите искат истинско шоу, не Благо

"Капките" биха шута на "Сървайвър", зрителите искат истинско шоу, не Благо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама