Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14154090 www.bgdnes.bg

Блага вест! Иво Аръков става баща до дни

Сексапилната Габи показа огромното коремче, скоро очаква първите контракции

Иво Аръков ще стане баща до дни, видя "България Днес". Обичаният актьор, който зрителите от малкия екран познават като Младен от "Съни бийч", чака рожба от приятелката си Габриела.

Реклама

Двамата с мацката, която има чудовищно голям и при това напълно естествен бюст, са заедно от повече от 2 години. А връзката им ще стане още по-сериозна и задълбочена с появата на бебока.

Габи съвсем скоро ще дари Аръков с рожба, стана ясно от публикация на красавицата в социалната мрежа. От кадъра, публикуван от жената до актьора, ясно си личи, че тя е на финалната права от своята бременност. И съвсем скоро очаква първите контракции.

Красавицата се показа, най-вероятно дни преди да навлезе в 9-ия месец. Това е една от малкото снимки на Габи, които тя споделя публично, докато е бременна.

Актьорът призна, че ще става баща, в началото на годината. Аръков даде ясно да се разбере, че няма да навлиза в конкретика - кога точно ще се роди бебето, нито пожела да разкрие какъв е полът му.

"Нека не конкретизираме кога очаквам детето, ще кажа само, че е скоро", каза Аръков преди месец на въпрос кога ще гушне първородната си рожба.

Габи е доста по-млада от именитото си гадже. Красавицата е на 22 години. Актьорът е с 12 лета по-възрастен от нея. Въпреки голямата разлика двамата някакви проблеми. Засега двойката не мисли и за сватба, а просто живее заедно като едно истинско семейство, както е модерно да се прави в днешно време.

Желаем им да са живи и здрави!

Четете още

Иво Аръков счупи огледало на паркирана кола

Иво Аръков счупи огледало на паркирана кола

Иво Аръков става певец

Иво Аръков става певец

Реклама
Реклама
Реклама