Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14253521 www.bgdnes.bg

Мишо Шамара възражда "Антибиотика", легендарни певци тръгват на турне

Варненецът се завръща от Щатите

Рап легендите Конса, Лошите и Дребен Джи се завръщат на сцена 

Мишо Шамара връща песните на "Антибиотика" на музикалната сцена!

Легендарният рап изпълнител от години живее и работи в САЩ, но това лято се завръща в България и с титулярния състав на групата "Гумени глави" тръгва на турне. Сред специалните гости в музикалната обиколка ще бъде Силвия от емблематичното трио "Антибиотика". Талантливата блондинка ще се включи с парчета на групата, като вероятно няма да бъде пропуснат и вечният дует с Мишо Шамара - "Искаш да си с мен". Парчето беше най-слушаното в България преди около 20 години и вероятно ще върне меломаните назад във времето.

"Антибиотика" е създадена през 1997 г., като в нея членуват още Савина и Ани. За кратко време създават редица хитове и се превръщат в една от най-успешните български дамски групи. През 2004 г. се разпадат, а след това се събират на няколко пъти за епизодични изяви.

Реклама

"Гумени глави" в оригинален състав са Мишо Шамара, Вальo Кита и диджей Дидо Ди, познат като лице на "Дийп зоун проджект". Турнето им започва на 5 август тази година в Бургас и ще продължи през Варна, Свети Влас, София, Стара Загора, за да завърши в Плевен. Специален концерт рапърите ще изнесат на 14 октомври в Лондон.

Към шоуто ще се включат и звезди от легендарната музикална компания на Мишо Шамара - "Ар енд Би рекърдс". След две десетилетия отсъствие на сцената отново ще се появят Лошите, Конса, Бенджамини, Дребен Джи, Оги Догг и много други. В турнето ще се изявява и синът на Шамара - Лил Ша, който гради кариера по стъпките на известния си баща.

"Гумени глави" е създадена през 1994 г. Изпълнителите продават 120 000 копия от дебютния си албум "Квартал 41", което ги прави "бащите" на българската рап сцена. В началото на новия век след редица скандали проектът замря, а Мишо Шамара емигрира в САЩ.

Четете още

Мишо Шамара скочи срещу Ицо Хазарта: "Ъпсурт" не са рапъри, а поп певици

Мишо Шамара скочи срещу Ицо Хазарта: "Ъпсурт" не са рапъри, а поп певици

Мишо Шамара се връща в България

Мишо Шамара се връща в България

Мишо Шамара бил тарикат

Мишо Шамара бил тарикат

Мишо Шамара тръгва със сина си на турне

Мишо Шамара тръгва със сина си на турне

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама