Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14254012 www.bgdnes.bg

Анита Мейзер след спукания силикон: Ако не се оперирам, ще умра, помогнете!

Силиконът се спука на миската в САЩ

Дъщеря й Джули: Много съм притеснена за мама

Скандалната миска Анита Мейзер пусна в инстаграма си прочувствена молба към всички свои приятели да й помогнат със сума, за да се оперира, тъй като силиконът й се спукал и всяка минута й е ценна.

"Моля ви, ако не се оперирам, ще умра, помогнете ми да събера цялата сума, която е непосилна за мен - 18 900 долара", изплака Анита.

Реклама

Тя живее в САЩ, във Флорида, и по думите й спи при приятели или в колата си и получава ваучери за храна от различни заведения, с които прави бартер срещу реклама в инстаграм. "А те ме хранеха и поиха безплатно. Но вече няма как да правя и това, срамувам се, че ви го споделям, но нямам избор", споделя Мейзер.

Преди няколко дни скандалната миска пусна снимки от болница в САЩ с текст: "Време е. Кръг 1", но без да уточни какво точно й се случва и каква е причината да се намира в болничното заведение. Вече става ясно обаче, че тя се нуждае от спешна животоспасяваща операция заради спукване на силикона. "Десният ми имплант вече е спукан и трови - токсикира организма ми от неизвестно точно време и вече положението ми е много сериозно. Чувствам се много зле не само физически, но и психически съм в положение, в което осъзнавам, че не мога да се справя финансово с тази ситуация сама. Имам застраховка, която не покрива подобна интервенция, не мога по никакъв начин да взема какъвто и да е кредит", обясни още Анита. В Щатите тя живее сама с кучето си Тита и дори няма кой да се грижи за нея след интервенцията.

"Много искам да се върна в България, но не знам дали и парите за билет ще ми стигнат. Въпросът е до дни да намеря някаква сума и тогава ще видя какво ще правя", казва Мейзер. Дъщерята на Анита – Джули, също се безпокои за майка си. "Не знам как да й помогна, много съм разтревожена за нея", сподели тя. Джули е дете на Мейзер от нейния първи брак. Бащата умира от инфаркт, а Анита с тийнейджърката заминават за САЩ през 2008 г. Момичето завършва училище, а после и университет. След това остава да живее в Лас Вегас, но преди няколко години се върна у нас и сега живее тук.

Четете още

Гръмна силиконът на Анита Мейзер, животът й е застрашен

Гръмна силиконът на Анита Мейзер, животът й е застрашен

Анита Мейзер  гола на мотор

Анита Мейзер гола на мотор

Анита Мейзер в болница, наръфа я куче

Анита Мейзер в болница, наръфа я куче

Мейзер пише две книги

Мейзер пише две книги

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама