Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14261682 www.bgdnes.bg

Софка иска да пее със световноизвестен диригент, мечтае да работи с...

Маринова мечтае да работи с маестро Йордан Камджалов

Софи Маринова уговаря световноизвестния диригент Йордан Камджалов да ръководи неин концерт. Ромската перла е поканила маестрото да се качи на сцената до нея, докато тя пее най-големите си хитове, научи "България Днес" от сигурен източник, близък до Софка.

Певицата е пленена от идеята да изпълни вечните си парчета под различен съпровод, а не от типичните за нея чалга ритми.

Реклама

Все още маестрото не е дал отговор на ромската перла, тъй като програмата му е много заета.

Диригентът е един от младите в тази професия у нас. Въпреки че е едва на 30 години, Йордан Камджалов вече е популярен в цял свят. Преди повече от година НАСА го увековечи, като кръсти астероид на негово име.

Именно заради майсторството му с палки в ръка, а и заради популярността си Йордан Камджалов е хванал окото на Маринова. Още щом вижда как ръководи филхармонията, Маринова си го харесва и казва: "Ето, този...". Агентите на Софи вече са задействали арсенала си от оръжия, за да убедят Камджалов да изпълни една от големите мечти на ромската перла.

Най-вероятно идеята на Маринова ще се сбъдне към края на годината. Софка вече има планирано турне с "Ку-ку бенд". По случай 25 години на сцена певицата напълни тогавашната "Арена Армеец" точно с хората на Слави Трифонов. След успеха Маринова е решила да продължи да прави концерти с тях. Засега ромската перла е обявила само 3 града, в които ще пее - Пловдив, Варна и Велико Търново.

"Металика" и Криско вече са го правили

Рок титаните от "Металика" няколко пъти са излизали на сцената с оркестър. Бандата, която е популярна по цял свят, дори записа албум заедно със симфоничния оркестър на Сан Франциско.

У нас модата да излиза пред публика с диригент, който да ръководи филхармония, зададе Криско. Рапърът преди години покани друг популярен маестро - Левон Мапукян. Двамата имаха проект на име "Трибют към българска музика". Идеята им бе доста успешна, въпреки че срещна доста хейт най-вече от културните среди. Много колеги на Мапукян му се разсърдиха, че той е участвал с нещо с Криско.

Четете още

Софка купила скъпарски апартамент на Лоренцо

Софка купила скъпарски апартамент на Лоренцо

Софка с нови бомби

Софка с нови бомби

Софка с нов мъж, щял да я обича повече от Гринго

Софка с нов мъж, щял да я обича повече от Гринго

Афроприческа кацна върху Софка

Афроприческа кацна върху Софка

Реклама
Реклама
Реклама