Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14270686 www.bgdnes.bg

Ергенът Виктор разкри правил ли е СЕКС в предаването!

Виктор Стоянов от първия сезон на "Ергенът" бе гост в популярния подкаст при Слави - The Clashers, който се излъчва в ютюб канала му. На неудобен въпрос дали е бил интимен в истинския смисъл с някоя от участничките в шоуто Ерген 1 отговори:

"Не, не съм. Ако знаеш, колко хора ме осъдиха за това нещо. Упрекваха ме. Дори да искаш, няма как. Господа, които планирате да се запишете на кастинг и след това да правите нещо подобно, повярвайте ми, няма да имате тази възможност. Когато свърши снимачният процес, веднага идват и ви разделят, за да остане гладът за комуникация. Качват те в една кола и те карат, където и живееш. Аз живеех сам, а момичетата в две вили", обясни мускулестият мачо. 

Реклама

"Виктор Стоянов е Ерген само по прозвище. Дори съм неприятно изненадан, когато срещна хора, които искат да се снимат с мен, а не ми знаят името. Питат: "Ергенину, може ли една снимка". Явно не съм заслужил да го запомнят. А по същество, не, не съм ерген, имам си приятелка от вече доста време", разясни Стоянов.

Той е завършил спортното училище на ЦСКА и е бил гребец, но спортната му кариера завършва заради травма. След това записва в НСА за треньор. Тренирал е още лека атлетика, плуване и ръгби като дете. Живеел в Дружба и с още 10-15 приятели пътували с автобуса до езерото Панчарево, където се провеждали тренировките. "Беше страшен купон", спомня си Виктор. 

Стоянов каза, че не е взел никакъв хонорар от предаването. Той отрече да си е купил нов автомобил с парите от шоуто. "Единственото, което се бях договорил, е да ми платят заплатите за времето, в което участвам в шоуто. Защото аз излязох в неплатен отпуск през това време."

"Не следя много "Ергенът 2", но останах много впечатлен от Евгени. Отново един джентълмен, млад, интелигентен мъж, много успешен в областта, в която се развива. Момчето изглежда страхотно, макар и съвсем в друг стил от мен", заяви Ерген 1 за Ерген 2.

Четете още

Дениз Хайрула в авантюра с Виктор след края на "Ергенът"

Дениз Хайрула в авантюра с Виктор след края на "Ергенът"

Гаджето ЗАРЯЗАЛО Виктор заради "Ергенът"

Гаджето ЗАРЯЗАЛО Виктор заради "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама